fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

Cristina Pirv lansarea

Luni, Cristina Pîrv, cea mai valoroasă jucătoare de volei a României, a deschis în mod oficial Academia de Volei Pirv11. Evenimentul a debutat în cadrul Sălii „Vasile Geleriu” din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” (Parcul Babeș). 


Academia de Volei  își propune să caute tineri pasionați de sport care doresc să afle de la cei mai buni tainele celui mai elegant sport de echipă și de ce nu, chiar să găsească noul 11 al României.


Academia se numește Pîrv11, deoarece acesta a fost numărul pe care l-a purtat mereu pe tricou, indiferent de campionatul în care a evoluat de-a lungul timpului.  


Şedinţele de pregătire se vor desfăşura la Cluj-Napoca, dar şi la Turda, unde Cristina Pîrv a pus bazele unei echipe de senioare care va evolua în eşalonul secund al voleiului românesc.


La evenimentul de lansare au participat autoritățile locale turdene, reprezentate de primarul Cristian Matei, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport a UBB, Leon Gomboș, primul profesor al Cristinei Pîrv, Alexandru Lazăr, precum și familia acesteia, părinții, cei doi copii, apropiați, prieteni, susținători, echipa de volei feminin a lui „U” Cluj, echipa de Volei Turda și mulți iubitori ai voleiului.

 

Foto/ sportulclujean.ro

 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator