fbpx

Icon Scrie un comentariu

apahida csm ct

Într-o partidă care s-a jucat vineri seara pe terenul Bazei Sportive din Someseni și care a contat pentru etapa a IX-a din Liga 4, CSM Câmpia Turzii a pierdut cu scorul de 2-4 (0-2), in fata celor de la Sporting Apahida.

 

Prima repriză a aparținut formației din Apahida, care a reușit să înscrie de două ori prin Bondor și astfel gazdele intrau la pauză cu un avantaj liniștitor.

Lucrurile s-au schimbat oarecum in partea secundă, formația CSM-ului ieșind de la cabine mult mai hotarata, iar acest lucru s-a văzut și pe tabela după ce Andrei Pintilie,a marcat de două ori si scorul arata 2-2.

A urmat o perioadă bună pentru formația CSM, dar din nou jucatorii acesteia au ratat foarte mult, iar în final acest lucru i-a costat.

După ce s-a văzut egalata pe tabela, pe final formația apahideana a strâns rândurile și a reușit să înscrie alte două goluri, prin același marcator din prima repriză, Bondor, un jucător care s-a dovedit a fi decisiv în partida de ieri și care a adus cele trei puncte in curtea celor de la Sporting Apahida.

Foto: cjsport.ro

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator