fbpx

Icon Scrie un comentariu

nenad savic

Căpitanul Potaissei Turda, Nenad Savic, va reveni pe teren în partida cu Steaua București, după o pauză de cinci luni, cauzată de o accidentare.

 

Nenad Savic a acordat un interviu pentru site-ul clubului turdean, despre modul în care a decurs recuperarea, dar și despre perioada următoare.

„Mă simt foarte bine, am lucrat foarte mult în perioada de recuperare. Sper să fie totul cum îmi doresc eu și abia aștept să înceapă meciurile. Îmi e foarte dor să îi ajut pe băieți. E foarte greu de pe margine, să stai în tribună să te uiți la meci și să vezi că băieții au nevoie de ajutor, de schimbări, de puțin timp de respiro.”

„Au fost cinci luni extrem de dificile, cam o lună și jumătate nu am putut să îmi mișc deloc brațul. Apoi, am început recuperarea și am început să mă mișc mai bine.

Cu siguranță, o să îl vedeți pe același Nenad Savic, eu voi da maximum pe teren și vedem ce va fi. Nu pot să garantez 100% de braț, dar de mine pot garanta că voi da 100%.” a continuat Nenad.

Nenad Savic a avut și un mesaj pentru fanii turdeni: „Îmi e dor maxim și de publicul turdean. Îi așteptăm în număr cât mai mare la sală, avem nevoie de ei, anul acesta vrem să facem un pas mai sus și sper să reușim împreună.”

Partida dintre Steaua și Potaissa Turda se va disputa la Chiajna, duminică, de la ora 15:30.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator