fbpx

Icon Scrie un comentariu

volei lagalati

Deplasare lunga si un meci extrem de dificil pentru voleibalistii de la CSM Campia Turzii, care joaca in etapa a IV-a la Galati, cu campiona Romaniei la volei masculin, respectiv CSM Arcada.

Diferenta de lot si buget fac ca meciul sa para unul inegal, dar totusi echipa antrenata de Marius Ciortea, care in acest moment se confrunta cu unele probleme de sanatate in cadrul lotului, va incerca sa repete figura din meciul bun facut in ultima deplasare cu o alta formatie puternica, cea din Zalau.

Lotul care va fi deplasat de CSM Campia Turzii la Galati arata astfel: Giachetta Francio, Moisa Vlad, Vitelaru Ciprian, Ciortea Marius (cpt), Tarta Mihai, Kis Gabriel, Badiceanu Lucian, Silvasan-Pasca Dan, Camui Paul-libero, Ghimes Doru-libero.

Meciul dintrre cele doua formatii se va disputa sambata 2 noiembrie de la orele 17.00 in Sala Sporturilor "Dunarea" din Galati si va fi condus de o brigada de arbitrii formata din A1 Bunea Tudorel (Braila) si A2 Diaconita Octavian (Piatra Neamt) in timp ce observator din partea FRV va fi domnul Marin Mihai din Bucuresti.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator