fbpx

Icon Scrie un comentariu

minerul somesul

Minerul Iara a pierdut astăzi, scor 0-5, în fața celor de la Someșul Dej, într-o partidă ce a contat pentru optimile de finală ale Cupei României, faza județeană.

Gazdele au rezistat o repriză în fața liderului din liga a patra. Someșul a lovit de două ori bara în prima repriză, dar și Minerul putea înscrie de două ori, în urma unor contraatacuri.

Până la urmă, diferența s-a făcut în partea secundă, când oaspeții, mult mai bine pregătiți fizic și cu mai multă experiență au reușit să marcheze de cinci ori.

Paul Bogdan a deschis scorul în urma unei lovituri libere, pentru ca Budăcan să marcheze pentru 2-0. Ultimele trei goluri au fost marcate de Petrean.

S-a terminat 0-5 și Minerul Iara va continua lupta în liga a V-a, pentru ca Someșul să continue lupta pe ambele fronturi: liga a IV-a și Cupa României.

MINERUL IARA – SOMEȘUL DEJ 0-5 (Bogdan 52`, Budăcan 59`, Petrean 72`, 85`, 86`)

Minerul Iara: Buta – Popa, Tehei, Mârzan, Miclăuș, Bica, Drăgan, Griober, Boca, Chezan, Pălăcean.

La Iclod, Arieșul Mihai Viteazu nu a avut probleme contra celor de la Luceafărul Orman, reușind să se impună, scor 5-1.

Arieșul a avut un final de primă repriză perfect și a marcat de trei ori, prin Mariș (37), Mărie (39) și Crișan (43). Repriza a doua a fost mai liniștită pentru formația antrenată de Artur Podar, care a mai înscris prin Crișan (57) și Popescu (84).

S-a terminat 5-1 și Arieșul Mihai Viteazu continuă lupta pentru Cupa României, faza județeană.

Artur Podar a folosit următoarea echipă: Silaghi – Mercean, Popa, Buglea, German, Moldovan, Crișan, Mariș, Cîțcăuan, Kiesz, Pârțilă. Au mai evoluat: Mârzan, Mureșan, Otvoș, Hidișan, Mărie, Popescu și Varga.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator