m install
petlinii
nello construct

Sportiva-minune din Turda: Patru medalii de aur la karate, la Campionatul European!

zamblau eugen
floris

Maria Simina Morar (12 ani), tânăra sportivă din Turda legitimată la clubul Politehnica Cluj (antrenor: sensei Kerekes Eva-Eniko), a reușit să-și apere cele 4 titluri europene la karate, pe care le-a obținut în urmă cu un an în Malta.

 

European Karate Championship, ediția 2019, s-a desfășurat în localitatea Odense din Danemarca.

Sportiva turdeancă a obținut locul I și medalia de aur în probele de kata individual, kumite individual, kata echipe și kumite rotativ, la categoria sa.

Performanțele tinerei karateka sunt excepționale. La finele lunii septembrie a câștigat medalia de aur la toate probele la care a participat, de la Cupa României la karate, care s-a desfășurat la Rm.Vâlcea. Turdeanca și-a apărat medaliile cucerite anul trecut, la categoria ei de vârstă, în probele de kata individual, kumite individual, kata echipe și kumite rotativ.

La Campionatul Mondial de karate WUKF, care se desfășoară la Bratislava, a obținut 4 medalii: 3 de aur și 1 de argint, argintul fiind în proba kata echipe.

Primul succes de anvergură al tinerei turdence a venit în anul 2016, pe când avea 9 ani. La Montichiari (Italia), pe vremea când concura de la Karate Club Turda, Maria Simina Morar a câștigat două titluri de campioană mondială, la kumite individual și la kata individual.

Ulterior, a câștigat numeroase alte premii în competițiile internaționale de karate, în tricoul echipei Politehnica Cluj, unde s-a transferat datorită talentului său deosebit și posibilităților de perfecționare pe care le avea la dispoziție.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: