fbpx

Icon Scrie un comentariu

maria simina morar

Maria Simina Morar (12 ani), tânăra sportivă din Turda legitimată la clubul Politehnica Cluj (antrenor: sensei Kerekes Eva-Eniko), a reușit să-și apere cele 4 titluri europene la karate, pe care le-a obținut în urmă cu un an în Malta.

 

European Karate Championship, ediția 2019, s-a desfășurat în localitatea Odense din Danemarca.

Sportiva turdeancă a obținut locul I și medalia de aur în probele de kata individual, kumite individual, kata echipe și kumite rotativ, la categoria sa.

Performanțele tinerei karateka sunt excepționale. La finele lunii septembrie a câștigat medalia de aur la toate probele la care a participat, de la Cupa României la karate, care s-a desfășurat la Rm.Vâlcea. Turdeanca și-a apărat medaliile cucerite anul trecut, la categoria ei de vârstă, în probele de kata individual, kumite individual, kata echipe și kumite rotativ.

La Campionatul Mondial de karate WUKF, care se desfășoară la Bratislava, a obținut 4 medalii: 3 de aur și 1 de argint, argintul fiind în proba kata echipe.

Primul succes de anvergură al tinerei turdence a venit în anul 2016, pe când avea 9 ani. La Montichiari (Italia), pe vremea când concura de la Karate Club Turda, Maria Simina Morar a câștigat două titluri de campioană mondială, la kumite individual și la kata individual.

Ulterior, a câștigat numeroase alte premii în competițiile internaționale de karate, în tricoul echipei Politehnica Cluj, unde s-a transferat datorită talentului său deosebit și posibilităților de perfecționare pe care le avea la dispoziție.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator