m install
petlinii
nello construct

Volei, Divizia A1: CSM Campia Turzii are ca obiectv victoria in meciul cu Stiinta Explorari Baia Mare!

zamblau eugen
floris

Etapa a III-a din Divizia A1 la volei masculin programeaza sambata 26 octombrie 2019, la Campia Turzii, partida dintre formatia locala CSM si Stiinta Explorari Baia Mare. Etapa trecuta formatia CSM-ului a pierdut in deplasare la Zalau, pe fondul unui meci foarte bun facut, dar cu putina sansa se puteau intoarce cu puncte din respectiva deplasare.

 

In runda de sambata, voleibalistii din Campia Turzii isi  doresc sa repete evolutia buna avuta in urma cu o etapa, numai ca de data aceasta vor sa castige in fata propriilor suporteri meciul cu formatia din Baia Mare si sa obtina primele puncte din aceasta editie.

Din pacate, problemele de sanatate persista si in acest moment in lotul CSM-ului, dar cu toate acestea antrenorul-jucator Marius Ciortea va incerca sa introduca in teren cei mai in forma jucatori pe care ii are in lot in momentul acesta.

Lotul CSM-ului, pentru meciul cu Stiinta Explorari, va fi urmatorul: Ciortea Marius, Moisa George, Vitelaru Ciprian, Tarta Mihai, Kis Gabriel, Hasmasan Dorian, Ghimes Doru, Camui Paul, Badiceanu Lucian, Giachetta Franco, Remes Dan si Silvasan-Pasca Dan.

Partida dintre cele doua echipe se va desfasura in Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Campia Turzii, incepand cu orele 18.00 si va fi condusa de o brigada de arbitrii formata din A1 Szabo-Alexi Paul (Oradea) si A2 Buciu Ionut (Zalau), in timp ce delegat din partea FRV va fi observatorul Popescu Gheorghe (Bucuresti).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: