fbpx

Icon Scrie un comentariu

dans timișoara

Sambata 19 octombrie s-a desfasurat la Dumbravita- Timisoara, Cupa Mirtys Dance - Ed. a III-a, Concurs national de dans sportiv, la care au participat peste 350 de sportivi.

 

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat cu o pereche care s-a calificat in finala competitiei, obtinand astfel o clasare importanta pentru ei.

 

    DABIJA DANIEL - BEREKMERI IRIS - Cls. E 14-15 ani, Locul 6.

 

      Felicitari si succes mai departe !

 

Sambata, 9 noiembrie, se va desfasura la Turda, CUPA POTAISSA - Ed. a 24-a - competitie Ranking care va avea ca invitati oficiali din Bucuresti,

Constanta, Braila, Timisoara, Bacau, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Baia Sprie, Cluj Napoca, Iasi, Arad,Tg.Mures, Somcuta Mare, Sibiu, Medias, Brasov. Competitiile ranking sunt cotate mai bine decat cele nationale, din toate punctele de vedere: punctaje sportivi, arbitri si oficiali.

Competitia este organizata in parteneriat cu Federatia Romana de ans Sportiv si Consiliul Local Turda si se va desfasura la Sala de Sport a

Sc. Avram Iancu Turda, str. Rapsodiei nr. 1.

Vineri, 8 noiembrie, la Sala nr. 1 a Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda se va desfasura un curs pentru instructorii, antrenorii si arbitri FRDS, sustinut de D-l Dmytro Strelnyk din Bucuresti, curs aflat la a 3-a editie.

Programul va incepe la ora 8 cu sportivii clubului turdean, iar deschiderea oficiala avand loc la ora 18:30.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator