fbpx

Icon Scrie un comentariu

oltean cornel bani

Cornel Oltean, tatăl mijlocașului Erik Oltean, care evoluează la echipa de fotbal Sticla Arieșul Turda, își continuă ”războiul” cu oficialii clubului turdean, pe Facebook. Într-o postare specifică de cocalar, Cornel Oltean își etalează banii pe pat!

”M-am scormonit printr-un buzunar și mni de ce anume am dat!!! Musai trebe sa-i dat lui Erik ce i-au tăiat ăștia și să mai plătesc din restanțe dacă mai sunt la stadion... ca ȘĂFU pleacă în concediu o luna si face percheziții angajaților la telefoane, sa nu-i înregistreze sedința! Să fi fost ULTIMA??? Mă...videoclipul ăla cu vestiarul groazei mai inteleg sa-l am ca doar am zis ca îi BÂNTUI... dar treaba cu percheziția telefoanelor de unde o știu... ca erau doar oamenii lui. Care trădează oare?”, a scris Cornel Oltean pe contul său de Facebook, punând o fotografie cu vreo 400 de euro și vreo 340 de lei, bani care ar fi rezultatul unei ”scormoneli” în buzunar.

Conflictul dintre Cornel Oltean și echipa de fotbal Sticla Arieșul Turda s-a acutizat după ultimul joc disputat la Cisnădie, în compania echipei Viitorul Șelimbăr (1-1). Cornel Oltean i-a înjurat din tribună pe doi fotbaliști turdeni, respectiv pe Alex Savu și pe Virgil Cocoară, fiind evacuat de forțele de ordine. Reacția a venit pentru că nu i s-ar fi ”dat pasă” fiului său, Erik Oltean. Un alt conflict verbal a fost în tribună, între Oltean Cornel și consilierul local Sălăgean Adrian, care asigură legătura între administrația locală (ca finanțator) și conducerea clubului, acesta din urmă izbucnind după ce Oltean Cornel i-a înjurat pe fotbaliștii turdeni, iar Virgil Cocoară a primit și un cartonaș galben din partea arbitrului, pentru că a intrat în dialog cu recalcitrantul tată de fotbalist, lucru nepermis în timpul unui meci de fotbal.

Citește și:

Incident penibil la meciul turdenilor în deplasare! Tatăl unui jucător turdean, eliminat din tribună din cauza limbajului, la adresa... turdenilor!

Oltean Cornel a mai fost implicat într-un scandal public, pe vremea când era în conducerea echipei AFC Arieșul 1907 Turda, în calitate de director al Centrului de copii și juniori, în conflict cu președintele de atunci al clubului, Melian Nădășan. În noiembrie 2014, el afirma că a împrumutat clubul AFC Arieșul 1907 cu niște sume de bani (în declarația de avere din primăvara lui 2016 sumele nu mai apar, situație posibilă doar dacă împrumutul a fost returnat sau dacă... n-a existat!).

”Vreau ca doar tangential sa ating problema sumelor imprumutate de mine clubului de-a lungul timpului, considerand ca sunt lucruri ce fac parte din bucataria interna a asociatiei, punctand doar faptul ca, asa cum este NORMAL, imprumutul are o scadenta care se apropie si am speranta ca se vor gasi cai de rezolvare.

E CIUDAT totusi faptul ca relatia mea cu presedintele NADASAN MELIAN, care este si COMISAR la POLITIA TURDA, se deterioreaza ”artificial” si direct proportional cu apropierea scadentei imprumutului.

Astfel, pot sa afirm ca, odata cu reunirea lotului AFC ARIESUL 1907 TURDA pentru editia ligii III, respectiv 2014-2015, in vara aceasta, am refuzat sa mai ajut asociatia cu banii mei personali, fapt ce a dus la o racire brusca a comunicarii mele cu presedintele politist NADASAN MELIAN.

Precizez ca pozitia mea nu se vrea razboinica ci doar incearca sa-mi apere imaginea de murdarii aruncate de neica nimeni...

Daca pana la acel moment nu primisem NICIODATA bani in mana pentru organizarea competitiei junorilor din partea conducerii clubului, dupa aceasta data am fost sistematic evitat, banii fiind lasati ori la paza stadionului, ori antrenorilor de copii, ori altor persoane care nu au nici o atributiune oficiala in desfasurarea activitatii clubului”, spunea Oltean Cornel în noiembrie 2014 (articolul integral poate fi citit AICI).

Gestul lui Oltean Cornel ar putea atrage o verificare din partea organelor abilitate, în condițiile în care, la alegerile locale din anul 2016, când a candidat pe lista ALDE (iar în 2012 a candidat pe lista PPDD), pe declarația de avere a tras câte o liniuță la toate rubricile privind terenuri, clădiri, mașini, conturi în bănci, împrumuturi acordate, iar la veniturile familiei a trecut doar 7.500 de lei/an, bani obținuți de la societatea Domeniul Public Turda SA, unde a fost în Consiliul de Administrație, în calitate de persoană fără ocupație.

cornel 01

cornel 02

cornel 03

cornel 04

cornel 05

cornel 06

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator