fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

edu elite 10iulie

potaissa steaua

Potaissa Turda s-a impus astăzi, scor 23-22, în fața celor de la Steaua București, într-o partidă ce a contat pentru etapa a VII-a, din cadrul Ligii Zimbrilor.

Cu Szoke și Talas reveniți după o perioadă de accidentare, Turda a început mai bine partida și după primele 11 minute, avea un avantaj de două goluri (6-4). Cu Irimuș excelent în poartă (14 intervenții în partidă), Potaissa a continuat jocul excelent și s-a distanțat la patru goluri până la pauză (13-9).

Repriza a doua a adus vestea proastă în tabăra turdeană, Marius Szoke acuzând probleme musculare. Ajutați de Bucătaru și Stănescu (ambii cu câteva intervenții foarte bune), Steaua a revenit în joc și reușit să restabilească egalitatea în minutul 47 (17-17). Au urmat câteva minute excelente pentru echipa antrenată de Sandu Iacob și steliștii s-au distanțat la două goluri (18-20, min 51). Turdenii „au ieșit din corzi” și au marcat de cinci ori consecutiv, reușind să ducă scorul la 23-20. Pe final de meci, Steaua a înscris de două ori, fără a pune în pericol victoria Turzii.

La finalul partidei, antrenorul formației turdene, Horațiu Gal, a declarat: „Ambele echipe aveau nevoie de aceste puncte. Ei veneau după o înfrângere cu Baia Mare, care probabil i-a motivat și mai mult. Am început foarte bine, am avut un avantaj de patru goluri la pauză, dar în partea a doua, odată cu accidentarea lui Szoke, au fost câteva momente de brambureală, de care Steaua a profitat și s-au distanțat la două goluri. Îmi felicit băieții că nu s-au pierdut, au rămas puternici în apărare și am reușit să recuperăm mingea, iar pe faza a doua să marcăm.”

Interul dreapta al Turzii, Cristi Ghiță, a declarat: „A fost un meci extraordinar de greu, știam că nu o să cedeze, mai ales după meciul pierdut cu Baia Mare. Am avut o primă repriză foarte bună, dar în partea a doua ne-au surprins puțin cu apărarea, plus accidentarea centrului nostru. Am avut ultimele cinci minute foarte bune și nu am cedat.”

POTAISSA TURDA – STEAUA BUCUREȘTI 23-22 (13-9)

Potaissa Turda: Ghiță (5 goluri), Terzic (4), Szoke (3), Thalmaier (2), Pavel (2), Șandru (2), Cîntec (1), Laslo (1), Iancu (1), Lazăr (1)

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator