m install
petlinii
nello construct

Incident penibil la meciul turdenilor în deplasare! Tatăl unui jucător turdean, eliminat din tribună din cauza limbajului, la adresa… turdenilor!

floris

Incident penibil la jocul disputat în deplasare de Sticla Arieșul Turda, la Cisnădie, contra celor de la Viitorul Șelimbăr. Cornel Oltean, tatăl unui tânăr fotbalist turdean, Erik Oltean, a fost evacuat din tribună, după ce a înjurat ca la ușa cortului doi fotbaliști turdeni, Alex Savu și Simi Cocoară.

”Vineri avem meci la Cisnadie, meciul e transmis video si audio pe net. Sotia se uita la meci. Prin min 60 intru si eu. Se termina 1-1, e bine. După meci deschid telefonul ca de obicei. Mesaje, telefoane, insta, prostiile astea moderne. Oamenii imi transmit chestiile obișnuite, dar ceva in plus de data asta. „Alex, te-a înjurat unul de mamă, de familie, un domn din Turda”, spun ei. „Frumos”, spun eu. Săraca mama, după cate a pătimit cu mine mai e si înjurata din cauza mea :)) Sunt aceiasi oameni care ma înjură meci de meci, fără motiv. Au frustrări si complexe, au războaie cu altii si le pun in cârca mea. Dar ce sa auzi? L-a înjurat și pe bunul meu prieten si coleg, Cocoara Simi, un om de un bun simț și caracter cum rar mai găsești. Asta e deja prea de tot, parerea mea.

Apoi mai vad tot felul de agarici care comentează pe seama echipei si care se bucura la fiecare eșec, tot din cauza unor războaie care nu Ne aparțin noua, jucătorilor. Luati-va politica si setea de putere si mergeți cu ele unde doriți voi, soriceilor. Ati distrus tot ce era sau putea fi frumos. 

Am vrut să spun toate astea ca sa nu credeti ca sunt vreun insensibil. CV-ul meu la echipa de fotbal din localitate nu o sa-l pun dintr-un singur motiv: mi-e frică să nu vi se dezintegreze singurul neuron pe care îl dețineți.
Vineri avem meci cu Bistrița, acasa. O sa vin cu familia, inclusiv cu mama”, a scris Alex Savu, pe Facebook.

Incidentul a fost mai mult decât penibil, spectatorii din Cisnădie asistând înmărmuriți la acest moment cu un limbaj trivial, al unui turdean la adresa… turdenilor!

La acel incident, Simi Cocoară, înjurat de Cornel Oltean pentru că nu i-ar fi dat o pasă fiului său, a răbufit și el, deși este arhicunoscut bunul său simț… Din acest motiv, a primit și un cartonaș galben, pentru că nu sunt permise dialogurile jucătorilor cu spectatorii.

Cornel Oltean nu a menționat nimic despre incidentul penibil în urma căruia a fost eliminat din tribună. Însă, le-a reproșat oficialilor turdeni că s-au luat de el în momentul în care ”s-a dat în stambă”, atacând jucătorii turdeni emblematici. Deși susține că și-a cerut scuze, mesajul lui Alex Savu, pus azi pe Facebook, este cât se poate de clar.

”Deși am facut-o reciproc și la telefon țin să cer scuze public pentru ieșirea nefericită pe care am avut-o la finalul partidei, jucătorilor cu numarul 15 si cu numarul 8 din echipa noastră, care azi a evoluat la Cisnădie în companie locului III din seria V a ligii a-III-a , respectiv Victoria Șelimbăr, unde a reușit un rezultat de egalitate 1-1. Totodată și celorlalți jucători dacă le-am pricinuit neplaceri.
Nu pot însă să nu menționez că un POPONAR de consilier, care face joc de glezna pe langa presedintele clubului pe bani publici, trecându-l o ”necesitate fiziologică mică” s-a gandit să strige in gura mare în tribuna că URINEAZĂ pe câtiva părinti care au parcurs pe banii lor 350 km ca să-si vadă copiii jucând fotbal, catalogându-i BULANGII si NESIMȚIȚI.
Cu mare respect îl anunț că aștept cu nerăbdare o treabă mare să pot face entuziasmat KK pe el…la reciprocitate!!!
Acuma, ca să nu am probleme, aș zice că poate fi vorba de orice consilier, nu neapărat concitadin, așa că las facebookul să stabilească cine-i LESBIANUL respectiv!!!
, a scris Cornel Oltean pe Facebook, într-un limbaj trivial.

Cornel Oltean a fost la conducerea clubului turdean, pe vremea când PPDD făcea parte din majoritatea din Consiliul Local Turda (el fiind membru PPDD) și a fost protagonistul unui moment la fel de penibil, făcând presiuni să-i fie băgat fiul în teren, la doar 15 ani, la un meci de seniori în Liga 3. Ulterior, în 2016 a mizat pe ALDE și pe Mircea Irimie, însă ulterior a plecat și de acolo, nemulțumit că nu a fost păstrat în conducerea clubului. În prezent, cochetează cu cei din Alianța USR-PLUS.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: