fbpx

Icon Scrie un comentariu

volei css

Voleibalistele de la CS Volei Turda au intrat pe ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirile pentru sezonul 2019-2020, sezon la finalul căruia speră să promoveze în Divizia A1 (prima ligă din România).

 

Noul proiect, coordonat de cea mai mare voleibalistă din istoria României, Cristina Pîrv, speră să readucă voleiul turdean în prim plan.

„Este un proiect nou, de două luni am început antrenamentele. Sunt fete care au venit în ultima perioadă, bugetul nostru s-a aprobat destul de târziu și nu am reușit să aducem toate fetele pe care ni le-am dorit. Vreau să mulțumesc Primăriei pentru ajutorul pe care ni-l oferă și tuturor celor care sunt alături de noi. Vreau să chem toți turdenii să vină să ne vadă, pentru că Turda are o tradiție în volei. Și eu am plecat tot de aici, m-am întors după 27 de ani. Aici am învățat volei, aici am crescut și sunt convinsă că o să putem transmite mai departe sentimentul acesta de volei, care a fost aici în Turda. Cele mai multe jucătoare sunt din Turda și vă așteptăm la sală să le vedem la lucru. Obiectivul pentru acest an este promovarea în prima ligă și sunt convinsă că toți din jurul echipei vor face tot posibilul să promovăm.” a declarat, Cristina Pîrv.

Pentru echipa turdeană urmează sâmbătă un ultim test înaintea startului sezonului. Sala de sport a școlii „Ioan Opriș” va găzdui un triunghiular unde vor mai participa CSM Sighetu Marmației și CSU Oradea.

Legendarul antrenor turdean, Alexandru Lazăr, ne-a declarat: „O să avem un turneu cu Oradea și Sighetul Marmației, un turneu amical de pregătire. E bine că putem face o verificare a fetelor în meciuri înainte de startul sezonului. Pentru anul acesta ne-am propus, dacă putem, să promovăm.  Trebuie să mai aducem niște fete și în funcție de cum va merge echipa în tur, o să luăm măsuri pentru retur, pentru a avea rezultate mai bune. Sperăm să vină publicul la aceste meciuri, deoarece este o tradiție de volei în Turda.”

Profesorul Alexandru Lazăr va fi ajutat pe banca tehnică de Caius Moldovan.

Una dintre jucătoarele turdene, Sorina Mocan, a declarat: „Pregătirea a decurs foarte bine, relațiile de joc au început să fie tot mai solide. În acest week-end avem primul turneu amical și pe această cale invit toți suporterii turdeni la sală. Promitem un parcurs bun, vrem să legăm cât mai multe victorii și vrem să promovăm cât mai repede posibil.”

Programul turneului de sâmbătă:

Ora 10:00, CS VOLEI TURDA – CSU ORADEA

Ora 12:00, CS VOLEI TURDA – CSM SIGHETU MARMAȚIEI

Ora 14:00, CSU ORADEA – CSM SIGHETU MARMAȚIEI

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator