fbpx

Icon Scrie un comentariu

potaissa calarasi

Potaissa Turda a pierdut astăzi, scor 21-30, pe terenul celor de la Dunărea Călărași, într-o partidă ce a contat pentru etapa a IV-a, din Liga Zimbrilor.

 

Gazdele au început mai bine jocul și ajutați de Șelaru în zi mare, s-au desprins pe tabelă după primele 15 minute (8-5, min 15). Fără trei jucători importanți (Savic, Szoke și Talas), formația turdeană s-a văzut condusă la pauză (18-10).

Pe parcursul primei reprize s-a accidentat și Dragoș Iancu, iar Potaissa mai avea un singur pivot valid.

În partea secundă nu s-a mai întâmplat nimic notabil, gazdele reușind să se impună, scor 30-21.

La finalul partidei, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, a declarat: „Astăzi a fost o zi în care după trei meciuri foarte bune, ale nucleului de bază de jucători, cei care au reușit să ajungă sănătoși la acest meci au clacat, simultan, din punct de vedere psihic.

Nu știu dacă deznodământul meciului era la fel sau dacă se schimba ceva, în cazul în care erau apți Szoke și Talas. Nu s-a decis clasamentul final nici după trei victorii cu echipe de cupe europene și nu se va decide nici după acest meci. E doar o partidă dintr-un total de 26, iar de acolo urmează alte meciuri.

Trebuie să păstrăm grupul unit, atmosfera proastă de după acest meci trebuie uitată cât mai repede și trebuie să ne reconstruim moralul. Trebuie să îl reconstituim împreună, fiecare element din acest grup, începând cu primul antrenament și până la meciul cu Reșița.

Trebuie să ne reabilităm față de proprii suporteri care au suferit alături de noi, pe parcursul acestui meci, pe care eu îl consider un accident. Un accident care trebuie uitat cât mai repede și înlocuit cu victorii importante.”

Etapa viitoare, Potaissa va primi vizita Reșiței. Partida va avea loc duminică, de la ora 18:00 și va fi transmisă în direct pe TurdaNews.

DUNĂREA CĂLĂRAȘI – POTAISSA TURDA 30-21 (18-10)

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator