marian morar
m install
nello construct

Astăzi se lansează oficial, la Cluj-Napoca, ediția cu numărul 52 a Turului României! Cicliștii NU TREC prin Turda și Câmpia Turzii!

zamblau eugen

Festivitățile încep la ora 15.00 cu BIKESHOW – o serie de activități pe care organizatorul, Federația Română de Ciclism, le propune publicului larg. De la ora 19.00 începe prezentarea oficială a echipelor și a tricourilor distinctive pentru care se luptă cicliștii. Deși un site din zonă susținea că mâine cicliștii trec prin Turda și Câmpia Turzii, această informație este falsă!

 

Turul pornește pe data de 11 septembrie din Cluj-Napoca, ajunge în premieră națională pe TransBucegi (Drumul Babelor), la o altitudine de 1950 de metri și se încheie duminică, 15 septembrie, în București. Mai multe amănunte despre competiție aici:  https://turulromaniei.com/turul-romaniei-2019-prima-competitie-pe-transbucegi/ . 

Competiția traversează jumătate de Românie, ajunge pe trasee spectaculoase și trece prin orașe importante precum Cluj-Napoca, Sighișoara, Brașov, Focșani, Buzău, Târgoviște, Ploiești, București. Pentru buna desfășurare a evenimentului, au fost stabilite câteva restricții de circulație. 

În 11 septembrie, când se desfășoară prima etapă a Turului, aceste restricții afectează județele Cluj, Mureș și Sibiu. În documentul atașat găsiți informațiile în detaliu.

Cei care vor să întâmpine Turul și să-i aplaude pe cicliști, s-ar bucura să știe intervalul orar în care plutonul ajunge în cel mai apropiat oraș:

Cluj-Napoca: ora 10.40-11.00. Start oficial pe platoul Sălii Polivalente și traversarea orașului înspre Apahida, prin centru și cartierul Mărăști.

Târgu Mureș: ora 13.10-13.50. Plutonul intră în oraș pe strada Voinicenilor și traversează intersecțiile de la  Piața Petofi Sandor, Piata Bernady Gyorgy.

Sighișoara: ora 15.00-15.30. Plutonul ajunge la finiș, în Piața Octavian Goga, trecând pe străzile Cornești, Z. Boiu și Morii.

RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE – TURUL ROMÂNIEI

Etapa I: 11 Septembrie 2019

Traseu: Cluj-Napoca – Sărmășel Gară – Satu Nou – Ceuașu de Câmpie – Târgu Mureș – Bălăușeri -Coroi- Sânmărtin – Zagăr – Dumbrăveni – Hoghilag – Daneș – Sighișoara

Restricționarea temporară a circulației pe drumurile naționale și județene:

– în județul Cluj, pe traseul Cluj Napoca – DN1C – Apahida – DN 16 – până la limita cu Jude Mureș, în intervalul orar estimativ 11:00 – 12:00

– în județul Mureș, pe traseul DN 16 – Sărmășel Gară – Satu Nou – DN 15E – Râciu – Voiniceni – Târgu Mureș – DN 13 – Corunca – Bălăușeri – DJ 142 – Coroi – DJ 142 – DJ 142C – Zagăr – DJ 142C până la limita cu județul Sibiu, în intervalul orar estimativ 12:00 – 15:15

– în județul Mureș, pe traseul DN 14 de la limita cu jud. Sibiu – Daneș – DN 14 – DN 13 – Sighișoara, în intervalul orar estimativ 15:30 – 15:50

– în județul Sibiu, pe traseul DJ 142C, de la limita cu jud. Mureș – Dumbrăveni – DJ 142E – Hoghilag – DJ 142E – DN 14 până la până la limita cu jud. Mureș, spre Daneș , în intervalul orar estimativ 15:15 – 15:30

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2