fbpx
Scrie un comentariu

csm ct ariesul mv joc

In aceasta dimineata, in meciul din prima etapa a Ligii a 4-a, CSM Campia Turzii a pierdut pe propriul teren cu scorul de 0-2 (0-1), in fata formatiei Ariesul Mihai Viteazu, la capatul unui meci disputat.

Diferenta de pe tabela a fost stabilita de catre atacantul oaspetilor, Marie, care a reusit o "dubla" dupa ce a inscris in minutele 35 si 73, pe fondul unor mari greseli in centrul apararii CSM-ului.

Inca din start, formatia antrenata de Andrei Pintilie s-a aruncat spre poarta oaspetilor, dar se pare ca tracul primului meci si precipitarea in faza finala a facut ca echipa gazda sa nu fructifice ocaziile ce si le-a creat la poarta aparata de Barta.

In schimb, oaspetii mult mai pragmatici, cu un joc mult axat pe benzi, au inscris in prima parte pe fondul unei greseli nepermise in centrul apararii CSM-ului, Marie reusind sa marcheze cu capul din careul mic, dupa o centrare venita din partea stanga a atacului oaspetilor.

Odata inceputa repriza secunda, spectatorii prezenti la meci se asteptau la un forcing din partea echipei gazda, dar tot oaspetii trec in doua randuri pe langa desprinderea de pe tabela. Urmeaza o perioada buna cu formatia CSM-ului cantonata in jumatatea oaspetilor, dar actiunile avute la poarta Ariesului nu au fost finalizate, datorita precipitarii jucatorilor aflati in pozitii ideale de a inscrie.

Formatia din Mihai Viteazu reuseste golul desprinderii tot prin Marie, care a profitat de o noua eroare in centrul apararii  si a inscris din marginea careului mare.

Pana la finalul partidei am gasit o echipa CSM in preajma careului oaspetilor, dar fara a mai pune in pericol real poarta si astfel oaspetii pleaca de la Campia Turzii cu toate cele trei puncte puse in joc.

CSM Campia Turzii  -  Ariesul Mihai Viteazu   0-2 (0-1)

Marcator: Marie '35 si '73.

CSM Campia Turzii: Rusu - Ghemes ('46 Ozvada), Ceclan, Nemes ('72 Olteanu), Tescar ('88 Vescan) D.Stefan (cpt), Oroian, Moldovan, Sur, Bituleanu ('90 Zadic), Tot ('78 Tamas).

Rezerve neutilizate: Fekete, Manaila.

Antrenor principal: Andrei Pintilie

Ariesul Mihai Viteazu: Barta ('90+4 Silaghi.D) - Mercean, Buglea (cpt), Gherman, Moldovan, Hidisan ('69 Ignat), Kiesz, Crisan, Maris ('90+2 Varga), Marie ('85 Muresan), Partila ('74 Zbilica).

Rezerve neutilizate: Popa, Silaghi.S

Antrenor principal: Artur Podar

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator