fbpx

Icon Scrie un comentariu

cupa turul2

Astăzi s-au disputat trei partide în Cupa României, faza județeană din zona Câmpia Turzii.

 

UST Cornești a reușit să se califice în faza următoare, după ce a trecut de Progresul Boian, semifinalistă în sezonul trecut, după executarea loviturilor de la 11m. După cele 120 de minute, scorul era egal, 0-0.

Astfel, UST Cornești face a doua „victimă cu nume”, după ce în turul precedent a eliminat Chimia Turda.

După partida de astăzi, Sergiu Ghip, președintele celor de la UST Cornești, a declarat: În primul rând vreau să le mulțumesc băieților pentru efortul depus azi, am întâlnit un adversar foarte bun și suntem foarte fericiți că am reușit să ne calificam. A fost un meci de luptă și de rezistență, în prima repriză adversarii ne-au cam dominat, reușind să-și creeze niște ocazii bune de gol; în repriza a doua am echilibrat jocul reușind să punem probleme adversarilor. La loviturile de departajare băieții noștri au fost mai lucizi și am reușit să obținem calificarea. Vreau să le urez mult succes celor de la Boian, o echipă foarte bună. Obiectivul principal al echipei în acest sezon este acela de a păstra și, de ce nu, de a îmbunătăți atmosfera grupului, pentru că în momentul de față avem un grup foarte frumos, format din niște băieții minunați care vin la fotbal din plăcere. Vorbind de noul sezon care va începe duminica viitoare, ne dorim să terminăm în primele cinci echipe, va fi greu, si de aceea luăm etapă cu etapă, prin urmare următorul obiectiv este câștigarea meciului de duminică împotriva celor de la Steaua Roșie Bolduț. Încă o dată vreau să mulțumesc băieților mei, pentru tot ce fac la această echipă, pentru dăruirea si ambiția de la fiecare meci.”

Într-o altă partidă, desfășurată la Luna, Șoimii Câmpia Turzii a câștigat duelul cu Viitorul Transilvania, scor 3-1, după ce la pauză, formația care evoluează pe teren propriu în Copăceni, conducea, cu 1-0.

La finalul meciului, președintele celor de la Viitorul, Attila Koloszi a reacționat pe facebook:  „Să conduci 88 de minute si să pierzi meciul datorită unor oameni care nu au nimic cu fotbalul, este trist să-mi critic colegii arbitrii sau observatorul, dar nu poți să-ți bați joc de un meci de fotbal, necunoscând regulamentele, neluând testele, indiferent că sunt cele fizice sau scrise. Cu speranța că, comisa va face lumină la cele contestate de noi. Felicitări băieților pentru joc și dăruire!”

În celălalt meci al zilei, Spicul Luna a trecut de Șoimii Pădureni, scor 3-0.

Săptămâna viitoare se vor desfășura prima etapă din cadrul ligii a cincea, zona Câmpia Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator