fbpx

Icon Scrie un comentariu

potaissa odorhei 2

Potaissa Turda a pierdut astăzi, scor 30-32, cea de-a doua partidă amicală disputată contra celor de la Szejke Odorheiu Secuiesc.

La fel ca și în ultima partidă de la Timișoara, turdenii au mizat pe tineri în această partidă. Au fost menajați: Szopka, Irimuș, Pavel, Ghiță, Lazăr, Cîntec, Talas, Pop și Iancu.

Turdenii au început mai bine jocul și după primele 15 minute aveau un avantaj de două goluri (9-7). Totuși, partea secundă a primei reprize a aparținut oaspeților, care aveau trei goluri avantaj la pauză (15-18).

Repriza secundă s-a desfășurat după același scenariu, prima parte aparținând turdenilor, iar a doua celor de la Szejke Odorhei.

S-a terminat 30-32 și Potaissa Turda se pregătește pentru prima etapă din Liga Zimbrilor. Meciul cu CSM București se va desfășura în sala „George Barițiu”, joi, de la ora 18:00.

POTAISSA TURDA – SZEJKE ODORHEI 30-32 (15-18)

Potaissa Turda: Fleșer, Lupea – Thalmaier (7 goluri), A.Ghivil (5), Laslo (4), Totoi (4), R.Pop (4), Terzic (3), Pințoiu (2), C.Ghivil (1), Bocoș, Vereș, Crișan, Man, Butiurka, Bob.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator