fbpx

Icon Scrie un comentariu

finala opoli

Potaissa Turda a pierdut astăzi, scor 18-30, în fața celor de la Poli Timișoara, în finala competiției amicale Cupa „Poli”.

 

Turdenii au folosit echipa secundă în partida cu Poli Timișoara, ca urmare a oboselii acumulate de jucătorii primei echipe de-a lungul pregătirii. Pentru a evita eventuale accidentări, staff-ul turdenilor a hotărât să nu riște.

La finalul turneului, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, a declarat pentru ahcpotaissa.ro: „Din cauza unei oboseli accentuate a jucătorilor primei echipe și din dorința de a testa nivelul tinerilor din lot împotriva unor adversari de calibru, Horațiu Gal a decis să utilizeze în meciul cu Poli echipierii Potaissei II. Timp de 50 de minute tinerii noștri și-au măsurat nivelul cu mult mai experimentații jucători timișoreni. Ca și concluzie, ne bucurăm extrem de mult de nivelul atins până în acest moment de Ghivil (autor a 7 goluri) și Totoi. Viitorul echipei noastre sună foarte bine cu așa jucători tineri valoroși care vin puternic din urmă. De remarcat și efortul deosebit al lui Fleșer, Pințoiu, Laslo, Thalmaier și Pop.”

Potaissa Turda va mai evolua în două partide amicale până la prima etapă din Liga Zimbrilor, ambele contra celor de la Szejke Odorhei (joi, ora 18:00 și vineri, ora 11:00).

POLITEHNICA TIMIȘOARA - POTAISSA TURDA 30-18

Potaissa Turda: Ghivil (7 goluri), Pințoiu (4), Laslo (3), Totoi (2) Thalmaier (1), Pop (1).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator