fbpx

Icon Scrie un comentariu

cupa remusfilip

Seria manifestarilor sportive organizate cu prilejul Zilelor Municipiului Campia Turzii au debutat in aceasta dimineata pe Stadionul Municipal "Mihai Adam" din Campia Turzii, cu competitia de fotbal Cupa "Remus Filip", editia a III-a, la care au participat grupele de copii ale clubului CSM Campia Turzii.

Micutii fotbalisti de la CSM, impreuna cu antrenorii lor, au demonstrat publicului format in mare parte din parintii acestora, care au fost prezenti la stadion sa ii urmareasca, ca la acest nivel exista valoare, iar in scurt timp vor deveni acei jucatori care sa reprezinte cu cinste culorile clubului local.

La manifestari au fost prezenti primarul municipiului Campia Turzii, Dorin Lojigan, viceprimarul Sabin Ghemes, consilierul judetean Draghici Dumitru si consilierul local Patrutiu Mihai, acestia remarcand tinerele talente ale municipiului Campia Turzii, care activeaza sub culorile clubului CSM.

La festivitatea de premiere, presedintele CSM, Viorel Crisan, a tinut sa le readuca aminte celor prezenti de dragostea pentru fotbalul local a celui in memoria caruia a fost organizat aceasta competitie, regretatul Remus Filip, iar primarul municipiului, Dorin Lojigan, a tinut sa precizeze ca isi doreste ca acest turneu sa se organizeze in fiecare an cu ocazia Zilelor Municipiului Campia Turzii.

In final, primarul municipiului Campia Turzii, Dorin Lojigan, alaturi de consilierul judetean Draghici Dumitru, consilierul local Patrutiu Mihai si Ana Oroian, sora regretatului Remus Filip, au premiat grupele de copii cu cate o medalie, dupa care a urmat o poza de grup.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator