fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

cugir turda

Sticla Arieșul Turda a terminat la egalitate, 2-2, în deplasarea de la Metalurgistul Cugir, cu ocazia ultimului joc de pregătire dinaintea începerii noului sezon, care va debuta miercuri, cu o partidă în Cupa României, cu Sănătatea Cluj (pe teren propriu).

Elevii tehnicianului Costică Olariu au avut o evoluție bună la Cugir, iar Varodi a ratat prima ocazie mare de a deschide scorul, în minutul 7, după un șut din careu respins de portarul advers.

Gazdele, în schimb, s-au dovedit la fel de pragmatice ca la Turda și au reușit să deschidă scorul cu un șut la colțul scurt, din marginea careului, prin Coltor, în minutul 12.

Au urmat o serie de ocazii ale turdenilor, nefructificate însă și pe tabela de marcaj. Salcău trimite din careu pe lângă poartă, în minutul 26, după ce tot el a executat un minut mai devreme, o lovitură liberă de la 18 metri, puțin peste poarta cugirenilor. În minutul 38, același Salcău are o pătrundere excelentă în careu, centrează în mijlocul careului la Varodi, însă acesta întârzie șutul, iar apoi faza ”moare”.

Cu 4 minute înainte de pauză, portarul Rareș Pop are o intervenție bună, după un șut la rădăcina barei și se opune majorării de scor a gazdelor.

După pauză, cu o echipă schimbată aproape în totalitate, turdenii au câteva minute de acomodare, în condițiile în care gazdele nu au făcut decât 3 schimbări.

În minutul 61 se produce egalarea: Dan Florin execută perfect o lovitură liberă de la 18 metri, la rădăcina barei. Au urmat alte două faze bune în contul turdenilor: Chișu a pătruns pe stânga, a pasat la David, însă șutul acestuia nu a nimerit cadrul porții (minutul 70); același Chișu a pasat pe culoar pentru Dan Florin, care a scăpat singur cu portarul, a șutat cu sete însă mingea a lovit transversala (minutul 74).

Pe fondul uni joc controlat de formația turdeană, oaspeții au un contraatac tăios, prin vitezistul Șăucă (fost jucător la Turda, acum ceva ani), care a pătruns în careu și l-a învins pe Ursu, în minutul 76: 2-1.

Bucuria gazdelor nu a durat decât 3 minute, pentru că Adrian David a transformat cu siguranță un penalty, acordat după un fault în careu la o pătrundere a lui Salcău: 2-2. Pe final de meci, gazdele au trecut pe lângă victorie, tot pe contraatac, însă mingea nu a prins cadrul porții, după ce un jucător a scăpat singur cu portarul Ursu.

Per ansamblu, jocul turdenilor a fost unul bun, cu multe faze de poartă. Se vede o cursivitate bună a mingii, mai trebuie perfecționate relațiile de joc și faza de finalizare. Pe devensivă, încă se primesc goluri destul de ușor, aspect menționat de tehnicianul Costică Olariu. Chiar dacă Turda a avut o echipă cu o medie de vârstă foarte tânără (sub 22 de ani), în joc a făcut față unei echipe care în ultimii ani a terminat pe primele poziții în seria 4 din Liga 3.

Antrenorul Costică Olariu a folosit echipa: Pop - Pîrv, Indreica, Ionescu, Marcu - Bria, Paleoca, Selegean, Salcău - Oltean, Varodi. După pauză echipa utilizată a fost: Ursu - Cimpoeșu, Selegean, Indreica, Dan Florin, Paleoca (Salcău), Tothăzan, Chișu, Porim, Adrian David, Cobârzan.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate