fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

victoria viisoara echipa

In aceasta dimineata, pe terenul de fotbal al Bazei Sportive din comuna Viisoara, nou infiintata formatie locala AS Victoria Viisoara a jucat al doilea meci de pregatire, adversara fiindu-le de aceasta data echipa din Liga 5, zona Campia Turzii, respectiv Spicul Luna.

 

Ca si la prima partida de pregatire in care s-a impus cu scorul de 6-5 cu Chimia Turda, formatia viisoreana a aratat si astazi o pofta mare de joc, iar acest lucru s-a reflectat in scorul final, care a fost de 5-1 (3-0), in favoarea echipei gazda.

Daca in prima repriza formatia din Viisoara a inscris de trei ori prin jucatorii G.Ciungan '26, Lingurar '28 si Varga '44, in repriza secunda oaspetii au fost cei care au marcat primii prin Muresan '49, dupa care golurile inscrise de Indrei '64 si Galea '80 au fost cele care au stabilit scorul final.

De remarcat este faptul ca pentru formatia Spicul Luna au jucat astazi si cativa jucatori noi, care pana acuma au evoluat pentru CSM Campia Turzii.

Urmatoarea partida de verificare pentru echipa din Viisoara va avea loc duminica, 3 august, tot pe teren propriu, cu cei de la Progresul Boian.

In partida de astazi, tehnicianul celor de la Victoria Viisoara, Gabriel Mocean, a inceput cu urmatoarea formatie: Cioarga - Mocan, Sur, Covaci, Bituleanu, Galea, D.Ciungan, Heghedus, Varga, Rus, Indrei.

Au mai jucat: Mihesan, A.Ciungan, Ogrean, G.Ciungan, Lingurar.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator