fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

cutremur csm ct

La mai puțin de o săptămână după ce Andrei și Paul Pintilie erau anunțați la conducerea tehnică a echipei de fotbal CSM Câmpia Turzii, lucrurile nu par să fi intrat pe un făgaș al normalității la echipa de fotbal CSM Câmpia Turzii.

 

Conform unor surse, Andrei și Paul Pintilie ar fi anunțat joi că abandonează colaborarea cu CSM Câmpia Turzii. Acesta ar fi fost motivul pentru care s-a anulat și amicalul programat pentru sâmbătă, cu Inter Unirea, mai ales că la club nu mai există jucători.

Printre cei care și-au anunțat plecarea se află și Dănuț Ștefan, căpitanul echipei, care a marcat 64 de goluri în 63 de meciuri.

”Buboiul” problemelor de la CSM Câmpia Turzii s-a amplificat după ce Gabriel Mocean, fost oficial al clubului, a venit cu acuzații grave privind modul în care s-ar fi ”volatilizat” banii.

Citește și:

Fratii Andrei Pintilie (antrenor principal) si Paul Pintilie (director sportiv), prezentati oficial in conducerea echipei de fotbal CSM Campia Turzii! (VIDEO)

„Din 2017, de când am revenit la club, trăim într-o minciună continuă la CSM Câmpia Turzii. Am fost cu sufletul alături de ei şi încă sunt, dar eu n-am mai avut încredere în domnul Viorel pentru că una zicea, alta făcea. Toată lumea este supărată la Câmpia, dar nimeni n-are curajul să spună, sunt probleme financiare, datorii peste datorii. Niciun jucător, nici de la volei, nici de la fotbal nu e plătit la zi, sunt restanţe financiare, jucătorii neplătiţi”, a acuzat Gabriel Mocean, cel care a plecat de la CSM Câmpia Turzii la Viișoara, unde a înființat echipa de fotbal Victoria Viișoara, care va activa în Liga 4 pe structura juniorilor A1 de la CSM, pe care i-a antrenat.

Citește și:

Nou infiintata AS Victoria Viisoara a inceput pregatirile astazi. Conferinta de presa cu multe acuze la adresa presedintelui de la CSM Campia Turzii! (Video)

Conform unor surse, echipa care termina anul trecut pe locul 4 în clasament și care a ajuns până în finala Cupei României la nivel județean, nu mai are jucători nici pentru a începe un meci!

Sursă foto stânga: CJsport.ro

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator