fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

victoria viisoara

In aceasta dupa-amiaza, la Baza Sportiva din comuna Viiisoara a avut loc o conferinta de presa organizata de catre Gabriel Mocean, care este presedintele Adunarii Generale la nou infiintata formatie AS Victoria Viisoara, echipa ce urmeaza sa se inscrie incepand cu editia 2019-2020 in Liga 4.

 

Inca din startul conferintei de presa, Gabriel Mocean a tinut sa mentioneze ca a dorit sa convoace acesta intalnire cu presa, pentru a-i da o replica presedintelui de la CSM Campia Turzii, Viorel Crisan, dupa declaratiile date de acesta in conferinta organizata ieri de catre clubul CSM.

Oficialul clubului viisorean a adus in discutie probleme foarte mari si grave care ar fi la clubul CSM, acesta spunand ca in acest moment trebuie sa primeasca o suma consistenta de bani, pentru perioada in care a activat in cadrul clubului din Campia Turzii, ca si antrenor, dar a menionat ca in aceasta situatie sunt mai multi antrenori din cadrul clubului din Campia Turzii, de asemenea si sportivi din cadrul sectiilor de fotbal si volei.

Tot Gabriel Mocean a tinut sa il anunte public pe presedintele de la CSM ca in cazul in care nu isi va primi banii mentionati, il va actiona instanta, dar a facut si un apel catre primarul municipiului Campia Turzii, Dorin Lojigan, sa ia la cunostinta si sa se informeze de ce se intampla in cadrul clubului, deoarece este vorba de bani publici.

De asemenea si cei trei jucatori care au participat la conferinta de presa si care au jucat in editia trecuta in Liga 4, in echipamentul CSM-ului, Darius Indrei, Covaci Simion si Camarasan Bogdan, au declarat ca s-au decis sa se alature lotului echipei din Viisoara, fiind nemultumiti de felul in care au fost tratati in perioada in care au jucat pentru clubul din Campia Turzii.

Revenind la cealalta problema, Gabriel Mocean a tinut sa puncteze ca la primul antrenament oficial al echipei AS.Victoria Viisoara, disputat tot astazi, au participat 22 de jucatori, cea mai mare parte din ei fiind de la fosta echipa de juniori A1 de la CSM, dar care au dorit si s-au prezentat de buna voie la reunirea formatiei din Viisoara.

Pe langa acestia se incearca cooptarea in lot si a altor jucatori, dar cu o mai mare experienta, care sa ii ajute pe tinerii fotbalisti, deoarece este nevoie pentru ca o parte din ei vor juca atat la prima echipa, dar si pentru echipa de juniori A1 a formatiei viisorene.

Referitor la numirea fratilor Andrei si Paul Pintilie la conducerea tehnica a echipei CSM, tehnicianul viisorean a tinut sa ii felicite si sa le ureze noroc celor doi in viitoarea editie de campionat, dar a si tinut sa ii laude pentru ceea ce fac in fotbalul local.

Pe langa antrenamentele care se vor face pe plan local, formatia viisoreana are perfectate deja doua amicale, ambele pe terenul din Viisoara, primul joi 25 iulie de la orele 18.30, cu formatia Chimia Turda si celalalt duminica 28 iulie, cu Spicul Luna, ora de desfasurare urmand a se stabili ulterior.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator