fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

csm ct conferinta

In aceasta dupa-amiaza, in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev' din Campia Turzii, conducerea CSM Campia Turzii a organizat o conferinta de presa in care presedintele clubului, Viorel Crisan, a prezentat noul staff tehnic al echipei de fotbal de la CSM, echipa ce activeaza in Liga 4.

 

Astfel acesta i-a prezentat pe Andrei Pintilie, care va fi noul antrenor principal al echipei si pe fratele acestuia, Paul Pintilie, cel care va detine functia de director sportiv al formatiei, dar si cea de antrenor la echipa de juniori A1 a clubului.

Inca din startul conferintei, presedintele CSM, Viorel Crisan, a tinut sa precizeze:

"Am decis ca aceasta colaborare dintre CSM si noua conducere tehnica sa se concretizeze astazi, iar acest lucru s-a facut nu pentru faptul ca am fi nemultumiti de rezultatele obtinute de cei care au fost inainte la conducerea echipei, mai ales ca am terminat pe locul 4 si am jucat finala Cupei Romaniei - faza judeteana, in editia trecuta, iar pe aceasta cale tin sa le multumesc acestora pentru aportul adus la obtinerea rezultatelor mentionate.

In ciuda unor informatii aparute, tin sa mentionez ca obiectivul echipei nu este promovarea, ci acela de  promovare a tinerilor jucatori din Campia Turzii la prima echipa.

In acest moment stim ca in Liga 4 sunt 2-3 echipe care au bugete consistente si care se vor bate pentru promovarea in Liga 3, dar asta nu inseamna ca noi ne vom da la o parte, iar daca vom avea un culoar favorabil sa nu profitam de el".

Proaspat instalat, antrenorul Andrei Pintilie a tinut sa ii multumeasca presedintelui de la CSM pentru increderea acordata si a mentionat ca isi doreste sa creeze un grup unit in randul jucatorilor pe care ii va avea la dispozitie.

Tot acesta a tinut sa precizeze ca in ciuda unor zvonuri care s-au auzit in ultima perioada in municipiu, ca ar renunta la mai multi dintre vechii componenti ai echipei, a spus ca nimic nu este adevarat deoarece el se va baza in primul rand pe toti jucatorii care sunt in acest moment in lot si care vor dorii sa colaboreze cu el,  iar in cazul in care situatia o va impune se incearca completarea lotului prin aducerea a 4-5 jucatori noi, care vor fi prezentati la momentul oportun.

In fine, noul director sportiv al echipei de fotbal CSM, Paul Pintilie, a tinut sa precizeze ca rolul lui este acela de a creea o legatura buna intre jucatori si conducere si ca va incerca sa creeze conditii cat mai bune jucatorilor, iar prin rezultatele bune care se vor obtine sa incerce sa readuca lumea la stadion.

Dupa incheierea conferintei ,toata atentia sa mutat la Stadionul Municipal "Mihai Adam" din localitate, acolo unde a avut loc reunirea lotului si s-a efectuat primul antrenament oficial din aceasta vara.

La primul antrenament au participat 11 jucatori, dintre care singurul nou-venit a fost turdeanul Alin Tot, jucator care in ultimul sezon a evoluat la Unirea Tritenii de Jos.

Antrenamentele se vor desfasura pe plan local, iar pana acum au fost perfectate 3 partide de verificare dupa cum urmeaza:

- 27 iulie: Inter Unirea (Alba) - CSM Campia Turzii

- 03 august: CSM Campia Turzii  -  CFR 1907 Cluj-Napoca "U"19

- 10 august: CSM Cmpia Turzii  -  Inter Unirea (Alba)

De asemenea, se incerca perfectarea a inca unei partide de pregatire care sa se desfasoare de Zilele Municipiului Campia Turzii, pe 17 august, in compania formatiei de Liga 5, zona Campia Turzii, respectiv Soimii Campia Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator