fbpx

Scrie un comentariu

samuel bucsa

Atletul turdean Samuel Bucșa, un produs al soților Virgil și Nadina Costache (care l-au descoperit și apoi antrenat pentru marea performanță), este considerat liderul echipei de juniori 1 a României, care participă la Campionatul European de atletism.

”Fără discuție, cele mai mari speranțe ale României pentru obținerea unei medalii la Europenele juniorilor 1 sunt legate de numele lui Samuel Bucșă, atletul legitimat la CSM Călărași – CS Dinamo și antrenat de prof. Virgil Costache fiind deținătorul celei mai bune performanțe continentale a sezonului la săritura în lungime (7,95 m), un rezultat de excepție, reușit în data de 15 iunie, la Pitești, în cadrul Campionatelor Naționale. Mai mult, el este medaliat cu bronz la Mondialele cadeților din anul 2017. Samuel intră în concurs chiar din debutul competiției, mâine (n.r. joi), de la ora 19,20, în faza calificărilor”, se precizează pe pagina de Facebook a Federației Române e Atletism.

Șeful delegației României, prof. Cristian Dragomir, a avut doar cuvinte de laudă la adresa atletului turdean.

„Astăzi, Samuel Bucșă a devenit cu adevarat căpitanul echipei naționale de juniori mari. S-a impus făcând un gest care ne-a scos pe toți din amorțeală! Ne-a cerut să ne unim toți mâinile și să strigăm „Hai România”, într-o frumoasă pădure din Suedia. Este liderul informal al acestei echipe și cred că va reuși în toate. Mai cred că sufletul lui mare merită să-i fim alături cu toții, să nu uităm că este NUMARUL 1 în Europa la lungime! Bravo Samuel, Bravo Virgil (Costache – n.n)!”, a spus prof. Cristian Dragomir, citat fiind de pagina de Facebook a FR Atletism.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator