fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

ariesul cfrjuniori

Arieșul Turda s-a impus astăzi, scor 6-3, în fața echipei U19 a celor de la CFR Cluj Napoca, în prima partidă amicală din această vară.

 

Constantin Olariu a început cu o echipă tânără partida, din „vechea gardă” regăsindu-se doar Ursu, Marcu și Savu și Varodi. Printre titulari s-au regăsit și mai mulți jucători aflați în probe.

Clujenii, ocupanți ai locului 4 în seria Vest din Liga Elitelor în sezonul trecut, au început mai bine partida, și după cinci minute au reușit deschiderea scorului. Turda a reușit să echilibreze partida, însă ocazia mai mare a avut-o tot CFR-ul (bară, min 24). Golul doi a venit după doar cinci minute, când juniorii CFR-iști au reușit să și stabilească scorul pauzei.

La pauză, Constantin Olariu a schimbat 9 din cei 11 jucători cu care a început jocul. Paul Chiș a ratat prima mare ocazie a reprizei, șutând în diagonală, mingea lovind însă transversala. Totuși, cei care au marcat au fost tot clujenii, după o acțiune în zonă centrală.

Turdenii au avut 9 minute perfecte, reușind să marcheze de 6 ori între minutele 66 și 75. Pentru Arieșul au marcat: David (dublă), Salcău (dublă), Oltean și Paleoca.

S-a terminat 6-3 și pentru Arieșul Turda urmează partida amicală cu CS Hunedoara, sâmbătă, 20 iulie, de la ora 11:00. Meciul se va desfășura pe stadionul „Municipal”.

ARIEȘUL TURDA – CFR U19 CLUJ NAPOCA  6-3 (0-2)

Arieșul Turda (prima repriză): Ursu – Longodor, Pârv, Sălăgean, Marcu, Savu, Saroși, Băețan, Varodi, Bria, Pintea.

Arieșul Turda (repriza a doua): Ungureanu – Chiș, Pârv, Indreica, Marcu, Salcău, Ititesc, Paleoca, Fl.Dan, Oltean, David.

Au mai evoluat: Cămărășan, Marian și Porim.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator