fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

ariesul reunire

În această dimineață a avut loc primul antrenament din noul sezon pentru fotbaliștii de la Sticla Arieșul Turda.

 

La primul antrenament au fost prezenți 16 jucători, atât de la prima echipă, cât și juniori. De asemenea, au lipsit câțiva fotbaliști, aceștia urmând să se alăture echipei pe parcursul acestei săptămâni.

Înainte de primul antrenament a fost organizată și o conferință de presă, la care au participat Gicu Tothăzan (președintele clubului) și Constantin Olariu (antrenorul echipei de seniori).

Președintele clubului, Gicu Tothăzan, a declarat: „Scopul clubului este de a duce cât mai mulți copii la fotbal. Vom depune multă muncă să îi aducem la fotbal. Vom avea și echipe de juniori republicani, nu e obligatori la liga a treia, dar vrem să ne facem structura până sus.”

De asemenea, acesta a infirmat și zvonurile apărute legate de restanțele financiare: „Nu e nimic adevărat, totul e achitat la zi.”. Acest lucru a fost confirmat și de antrenorul echipei.

Antrenorul echipei, Constantin Olariu, a declarat: „Ne dorim să rămânem la același nivel sau mai sus. Suntem în aceeași structură, cu aceeași jucători, mai puțin la doi sau trei băieți, la care încă nu le știm situația, dar vom rezolva zilele următoare. În curând vom avea toate datele legate de transferuri.”

Turdenii au confirmate cinci partide amicale: două cu Metalurgistul Cugir, două cu CS Hunedoara și o partidă cu Arieșul Mihai Viteazu. Datele exacte vor fi date publicității zilele următoare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator