fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

darius babaioana

Darius Babaioana a reușit să câștige Cupa României la karting, clasa Mini, în cadrul concursului desfășurat pe pista de la Târgu Secuiesc.

E pentru a treia oara când Darius câștiga Cupa României FRK. A mai câștigat același trofeu și anul trecut, tot la clasa Mini, iar în anul 2016 a câștigat Cupa RFK la clasa Pufo.

În toamna anului 2017, Darius Babaioana a câștigat titlul național la karting, la clasa Mini Rok, tot pe pista de la Târgu Secuiesc. Cu un an înainte, respectiv în 2016, Darius Babaioana a fost campion național la clasa Pufo.

Tânărul pilot turdean se anunța o tânără speranță a kartingului românesc încă din primăvara lui 2016, când a câștigat Cupa FRK, la clasa Pufo, într-o competiție organizată la Târgu Secuiesc, când a plecat de pe poziția a doua, dar a reușit să facă o manevră de depășire și apoi a câștigat competiția. Ulterior, în toamna aceluiași an, a câștigat titlul național la clasa Pufo, pe circuitul de la Bacău.

În anul 2014, la prima sa participare într-o competiție de karting viteză, Darius Babaioana s-a clasat pe locul 3 la clasa Promo BB.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator