fbpx
Scrie un comentariu

madalina tatar 1 new

Tânăra fotbalistă originară din Turda, Mădălina Tătar, a fost transferată la clubul de fotbal Benfica Lisabona, la echipa feninină U-19, care i-a remarcat imediat talentul de care dispune. Mădălina Tătar a fost convocată și la lotul de junioare al României, având dublă naționalitate.

”S-a născut în România, dar în Portugalia a făcut primii pași în lumea fotbalului la doar 10 ani. Mădălina Tatar este un alt tânăr talent, cu talent mare, care ajunge la Benfica pentru a întări echipa de fotbal a femeilor U19, cu ambiția de a "câștiga multe titluri"”, este prezentarea care i s-a făcut pe siteul clubului lusitan.

"Intrarea în lumea fotbalului a fost bună, nu mă așteptam să ajung atât de departe. Înainte de alte invitații, Benfica m-a surprins. Am decis să accept pentru măreția Clubului și pentru tot ceea ce pot reprezenta și câștiga aici. Sper să ajut echipa și colegele mele să câștige tot ce este posibil, toate competițiile la care suntem implicate. Vreau, în viitor, să câștig multe titluri și să fiu fericită pentru Benfica. Este o mare mândrie. Este clubul inimii mele și cu siguranță voi face tot posibilul pentru a fi mândră de acest club", a declarat ea pentru televiziunea clubului portughez - BTV. 

Mădălina Tătar joacă pe postul de mijlocaș central și a început fotbalul în echipe mixte, alături de băieți.

În sezonul 2018/2019 echipa feminină a Benficăi a câștigat tot ceea ce se putea câștiga. Din acest motiv, transferul turdencei poate fi considerat un mare succes sportiv.

TurdaNews a relatat despre tânăra fotbalistă încă de la prima sa convocare la lotul național de junioare.

Citește și:

N-avem echipă de fotbal feminin, dar... Turda dă încă o jucătoare la un lot național: Mădălina Tătar!

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator