fbpx

Scrie un comentariu

cornel morea

Incepand din 30 iunie 2019, data la care a avut loc reunirea lotului, formatia de liga a V-a zona Campia Turzii, respectiv A.F.C.S. Progresul Calarasi Gara, are oficial un antrenor principal in persoana lui Cornel Morea.

 

Tehnicianul din Campia Turzii se va ocupa de pregatirea jucatorilor formatiei din Calarasi Gara, care in editia 2018-2019, la prima lor participare in Liga 5 zona Campia Turziii, au reusit sa se claseze la finalul campionatului pe locul 10, cu 24 de puncte acumulate, dupa ce au obtinut 8 victorii si au pierdut in celelalte 18 partide, de altfel fiind singura echipa din aceasta competitie care nu a remizat in nicio intalnire.

Pe langa noua activitate inceputa, antrenorul Cornel Morea se va ocupa in continuare de pregatirea grupei de varsta 2005-2006 de la CSM Campia Turzii, care in acest an va debuta in cadrul grupei de juniori "C".

Startul pregatirilor la grupa de juniori C va fi dat la jumatatea lunii iulie, dupa care in perioada 23-25 august va participa la un turneu de pregatire la Reghin.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator