fbpx

Icon Scrie un comentariu

zac rotaru

Foștii jucători ai Potaissei Turda, Roman Zacaciurin și Ionuț Rotaru, vor evolua începând din sezonul 2019-2020 la Dunărea Călărași.

 

Ambii jucători au câștigat Cupa Challenge în sezonul 2017-2018, fiind cetățeni de onoare ai municipiului Turda.

În momentul în care și-a anunțat plecarea de la Turda, Ionuț Rotaru a declarat:Pentru mine a fost o perioadă frumoasă din cariera mea, pot spune că pentru mine, dar mă gândesc că și pentru club, Cupa Challenge a fost o performanță de neuitat, pe lângă performanțele pe plan intern. Am plecat în condiții amicale, chiar am povestit o multe lucruri cu domnul președinte, cât și cu domnul antrenor, cărora țin să le mulțumesc pe această cale că au avut încredere în mine în toți acești ani. Vreau să mulțumesc și tuturor celor care se implică atât financiar, cât și sentimental în bunul mers al echipei. Pe suporteri îi pup cu drag, au fost întotdeauna al optulea jucător, ne-au susținut mereu necondiționat și au fost și sunt un public minunat!! Mulțumesc Turda, Mulțumesc Potaissa!”

De asemenea, Roman Zacaciurin a declarat: „Am petrecut trei ani frumoși la Turda și pot spune că perioada acesta am ajuns la cele mai mari performanțe din cariera mea. Am reușit să obținem 5 medalii în 3 ani, din care 2 medalii - EHF. Mi-am găsit aici mulți prieteni noi și într-adevăr mă simt ca un membru dintr-o familie mare, care era tot timpul aproape de mine și m-au ajutat să devin mai bun. Când spun familie nu mă refer numai la colegii de echipă și staff-ul tehnic, poate o să fie secret pentru cineva, dar la Turda nu există “suporteri”, orașul întreg face parte din familia mare a Potaissei. Prin unitate, încredere și iubirea acestui sport, cred eu noi am reușit să facem niște lucruri extraordinare care la prima vedere păreau imposibile.”

Celălalt jucător care a plecat de la Turda în această vară, Lucian Ignat, a semnat cu CSM Reșița.

Până acum, clubul turdean a anunțat transferurile lui Stefan Terzic și Ciprian Șandru.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator