fbpx

Icon Scrie un comentariu

fotbal copaceni

În această dimineață, la Copăceni, a avut loc un turneu amical de fotbal, turneu care a marcat prima apariție pe teren a noii echipe Viitorul Transilvania Copăceni.

 

Pe lângă formația din Copăceni, au mai participat Chimia Turda, UST Cornești și Steaua Gligorești. Pentru fiecare echipă a fost prima acțiune de după finalul sezonului 2018-2019.

Toate cele patru echipe vor fi în liga a cincea, zona Câmpia Turzii.

Președintele noului club din Copăceni, Attila Koloszi, ne-a declarat: „Ne-am adunat un grup de oameni care vrem să facem o echipă frumoasă, bazată pe respect, pe corectitudine. Vrem în liga a cincea, o ligă în care credem că putem face față jucătorii pun mână de la mână de la ei și încercăm să facem față. Nu avem nicio finanțare deocamdată. În Copăceni am găsit deschidere, primarul ne-a primit cu brațele deschise, ne-a facilitat infrastructura și cu asta vrem să mergem înainte. Ce va fi în continuare vom vedea, încercăm să nu facem de rușine nici satul și nici oamenii de aici.”

Antrenorul celor de la Chimia Turda, Bănică Busuioc, a declarat: „Am fost invitați aici la Copăceni, un turneu extraordinar, păcat de timpul de afară, că e o căldură imensă. Sperăm să fie bine, nu am venit cu planuri mari. Noi iubim sportul, toți care doresc să facă sport, sunt bine primiți la această echipă. Avem copii tineri în lot, de 15-17 ani, dar și oameni în vârstă, de 47-49 de ani. Asta ne place, lucrăm o săptămână și măcar duminica să facem ceea ce ne place mai mult. Sperăm ca în continuare să primim finanțare pe Legea 350, pentru că este foarte greu dacă nu suntem ajutați, sperăm să profite toată lumea de această finanțare. Hai Chimia!”

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator