fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

dansatori turda lot

GHERMAN CATALIN - ONET OANA si SAROSI RARES - CRISAN MARIA sunt cele 2 perechi de dansatori ai Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda, care au fost convocate la Lotul National de Standard si de Latino al Romaniei- iulie 2019.

Lotul National de Standard se va desfasura in perioada 8-12 iulie, la Reghin si va avea ca antrenori principali pe Genny Favero, Domenico Soale si Gioia Cerasoli (Italia) si antrenori secundari - antrenori desemnati de FRDS. 

Lotul National de Latino americane se va desfasura in perioada 18-22 iulie, tot la Reghin, iar ca antrenori principali - Karina Rubio (Spania), Colin James (Anglia) si Holger Nitsche (Germania), precum si un corp de antrenori romani de top.             

SAROSI RARES este din Campia Turzii, a absolvit clasa a VIII-a la Liceul Pavel Dan si acum se pregateste pentru intrarea la liceu. Face naveta de 4x/saptamana pentru a se antrena. A fost semifinalist la Campionatul National pe sectiuni, sectiunea standard,categoria 14-15 ani. 

CRISAN MARIA este din Turda si a absolvit clasa a VII-a la Sc. Ioan Opris, este partenera lui Rares. Ei nu sunt la prima participare la un lot national, specialitatea lor fiind sectiunea standard.

GHERMAN CATALIN este elev la Sc. Horea, Closca si Crisan Turda, in clasa a III-a si a fost finalist la sectiunea standard 6-9 ani si finalist la Campionatul National de 10 dansuri. 

OANA ONET este eleva la Sc. Avram Iancu Turda, tot in clasa a III-a si face pereche cu Catalin. Ei nu au mai participat pana acum la un lot national, categoria lor de varsta fiind cea mai mica 6-9 ani, si anul acesta vor participa la ambele loturi, si cel de standard, dar si cel de latino americane. 

Sportivii nostri se vor antrena alaturi de cei mai mari dansatori din tara, campioni nationali, campioni si vicecampioni mondiali si europeni, din acest motiv o consideram o onoare prezenta a 4 sportivi din clubul nostru la pregatirile lotului Romaniei.              

Ne mandrim cu acesti copii, care reprezinta Turda si Campia Turzii la nivel national, cu rezultate bune si foarte bune, si speram, ca si cei din jurul nostru sa o faca! 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator