m install
petlinii
nello construct

Mesaje pentru susținerea lui ”U”, la Turda!

floris

Mesajele pentru susținerea echipei ”U” Cluj, în tentativa de a promova în Liga 1 de fotbal, în urma barajului cu FC Hermannstadt, au împânzit nu numai capitala de județ, ci întreg județul! Un banner a fost amplasat chiar pe clădirea neterminată de lângă Primăria Turda.

 

Interesul pentru meciul de duminică, de la Cluj Arena, este foarte mare! Pentru jocul care începe la ora 18.00, deja s-au epuizat toate biletele pentru zona VIP, la Tribuna 1 mai sunt în zonele laterale, iar la Peluza 2 sunt epuizate toate biletele.

Până joi seara se vânduseră peste 8000 de bilete. Organizatorii se așteaptă să depășească cifra de 15.000 până la ora partidei. Ar însemna o asistență record în ultimii ani.

Meciul retur dintre cele 2 echipe va avea loc săptămâna viitoare, miercuri, echipa sibiană anunțând că va scoate bilete la vânzare începând de duminică, exclusiv la casele de bilete de la stadion, probabil pentru a preîntâmpina un aflux impresionant de clujeni la acest meci.

Bilete online se pot achiziționa de AICI.

Preturi:
VIP etj 3- 40 lei
VIP etj 4 – 30lei
Tribuna 1 – 25 lei
Tribuna 2 – 15 lei
Peluza 1 – 10 lei
Elevi, studenti, pensionari – 8 Lei – Tribuna 2 – Disponibile doar la casa de bilete, stand Iulius Mall, Sala Polivalenta casierie bilete.ro, in ziua meciului casa de bilete a stadionului Cluj Arena

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: