fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

banner ucluj

Mesajele pentru susținerea echipei ”U” Cluj, în tentativa de a promova în Liga 1 de fotbal, în urma barajului cu FC Hermannstadt, au împânzit nu numai capitala de județ, ci întreg județul! Un banner a fost amplasat chiar pe clădirea neterminată de lângă Primăria Turda.

 

Interesul pentru meciul de duminică, de la Cluj Arena, este foarte mare! Pentru jocul care începe la ora 18.00, deja s-au epuizat toate biletele pentru zona VIP, la Tribuna 1 mai sunt în zonele laterale, iar la Peluza 2 sunt epuizate toate biletele.

Până joi seara se vânduseră peste 8000 de bilete. Organizatorii se așteaptă să depășească cifra de 15.000 până la ora partidei. Ar însemna o asistență record în ultimii ani.

Meciul retur dintre cele 2 echipe va avea loc săptămâna viitoare, miercuri, echipa sibiană anunțând că va scoate bilete la vânzare începând de duminică, exclusiv la casele de bilete de la stadion, probabil pentru a preîntâmpina un aflux impresionant de clujeni la acest meci.

Bilete online se pot achiziționa de AICI.

Preturi:
VIP etj 3- 40 lei
VIP etj 4 - 30lei
Tribuna 1 - 25 lei
Tribuna 2 - 15 lei
Peluza 1 - 10 lei
Elevi, studenti, pensionari - 8 Lei - Tribuna 2 - Disponibile doar la casa de bilete, stand Iulius Mall, Sala Polivalenta casierie bilete.ro, in ziua meciului casa de bilete a stadionului Cluj Arena

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator