fbpx

Scrie un comentariu

eugen lung

Jucătorul celor de la Progresul Boian, Eugen Lung, a fost desemnat cel mai bun portar al sezonului 2018-2019, din liga a cincea (zona Câmpia Turzii).

 

Lung a terminat campionatul pe locul 4 cu Progresul Boian și a evoluat în semifinalele Cupei României – faza județeană.

Referitor la sezonul recent încheiat, Eugen Lung ne-a declarat: „A fost un sezon dificil. Am luptat pe două fronturi, atât în campionat, cât și în Cupa României. Am întâlnit echipe foarte valoroase și bine motivate. La începutul sezonului nu ne-a dat nimeni nicio șansă, însă cu multă muncă și voință am fost foarte aproape să prindem podiumul, iar în Cupa României să ajungem până în semifinale, unde din păcate ne-am și oprit. În ceea ce mă privește pe mine, a fost un sezon în care am ieșit cel mai bun portar, zic eu pe merit, însă dacă și alții au văzut acest lucru, nu face decât să mă bucure. Am câștigat acest trofeu și datorită familiei Progresul Boian care a fost alături de mine.”

Despre planurile sale de viitor, Lung ne-a declarat: „În viitor mă văd în aceeași familie  frumoasă, Progresul Boian, familie cu care sper să și câștigăm campionatul și să ajungem cel puțin la fel de departe și în Cupa României. Cu câteva întăriri în vară, multă muncă și seriozitate, eu zic că avem șanse foarte mari.”

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator