fbpx

Icon Scrie un comentariu

roman zac

Roman Zacaciurin este unul dintre cei trei jucători care au părăsit Potaissa Turda în această vară, alături de Lucian Ignat și Ionuț Rotaru.

 

Înaintea plecării sale de la Turda, Roman a vorbit cu reporterul TurdaNews:

„Am petrecut trei ani frumoși la Turda și pot spune că perioada acesta am ajuns la cele mai mari performanțe din cariera mea. Am reușit să obținem 5 medalii în 3 ani, din care 2 medalii - EHF. Mi-am găsit aici mulți prieteni noi și într-adevăr mă simt ca un membru dintr-o familie mare, care era tot timpul aproape de mine și m-au ajutat să devin mai bun. Când spun familie nu mă refer numai la colegii de echipă și staff-ul tehnic, poate o să fie secret pentru cineva, dar la Turda nu există “suporteri”, orașul întreg face parte din familia mare a Potaissei. Prin unitate, încredere și iubirea acestui sport, cred eu noi am reușit să facem niște lucruri extraordinare care la prima vedere păreau imposibile.”

Roman a transmis un mesaj și suporterilor: „Vreau să vă rog, să rămâneți la fel de pasionați de acest sport minunat, să susțineți echipa în modul în care voi știți mai bine și să nu vă pierdeți încrederea în cei care se bat pe teren pentru voi. Împreună tot timpul suntem mai puternici. Vă mulțumesc pentru acești trei ani minunați!”

Deocamdată, clubul turdean a anunțat transferurile lui Stefan Terzic și Ciprian Șandru.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator