fbpx

Icon Scrie un comentariu

ionut rotaru

Ionuț Rotaru este unul dintre cei trei jucători care vor părăsi Potaissa Turda în această vară. Jucătorul născut la Adjud a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o la Turda.

 

„Pentru mine a fost o perioadă frumoasă din cariera mea, pot spune că pentru mine, dar mă gândesc că și pentru club, Cupa Challenge a fost o performanță de neuitat, pe lângă performanțele pe plan intern. Am plecat în condiții amicale, chiar am povestit o multe lucruri cu domnul președinte, cât și cu domnul antrenor, cărora țin să le mulțumesc pe această cale că au avut încredere în mine în toți acești ani. Vreau să mulțumesc și tuturor celor care se implică atât financiar, cât și sentimental în bunul mers al echipei. Pe suporteri îi pup cu drag, au fost întotdeauna al optulea jucător, ne-au susținut mereu necondiționat și au fost și sunt un public minunat!! Mulțumesc Turda, Mulțumesc Potaissa!” a declarat pentru TurdaNews, Ionuț Rotaru.

Alături de Ionuț Rotaru, de la Potaissa Turda au plecat Roman Zacaciurin și Lucian Ignat. Deocamdată, clubul turdean a anunțat transferurile lui Stefan Terzic și Ciprian Șandru.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator