m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Liga 3: Arieșul Turda la capătul sezonului 2018-2019. Statistici și marcatori

floris

Săptămâna trecută s-a încheiat sezonul 2018-2019 din cadrul ligii a treia de fotbal, seria a V-a. Formația turdeană, Arieșul, a terminat pe locul 7 al clasamentului, cu 50 de puncte.

 

Formația turdeană a reușit să câștige 14 partide din cele 30, opt fiind terminate la egalitate. Arieșul a reușit victorii atât în deplasare, cât și acasă cu următoarele echipe: MSE Târgu Mureș (3-1 și 0-5), Unirea Dej (2-0 și 1-4), AFC Odorheiu Secuiesc (1-0 și 1-2) și CFR II Cluj Napoca (1-0 și 0-3 – masa verde).

O singură echipă a reușit să câștige la Turda, Csikszereda Miercurea Ciuc, formație care s-a impus, scor 2-0 (5.10.2018).

Golgheterul formației turdene a fost Valentin Lemnaru, cu 12 reușite. Atacantul născut la Lehliu Gară a terminat pe locul 6 în clasamentul golgheterilor. Cel mai bun marcator al seriei a fost Sergiu Ciocan (21 goluri – ACS Comuna Recea), urmat de Barna Bajko și Szilard Magyari (ambii cu 18 goluri, ambii de la Csikszereda). Pe locul 4 a fost Claudiu Petrila (16 goluri – CFR II Cluj), iar pe 5 Ovidiu Stoianof (15 goluri – Gloria Bistrița). Cu același număr de goluri ca și Valentin Lemnaru a fost Angelo Cocian (Unirea Tășnad) și Alin Damian (Cetate Râșnov).

Jucătorul cu cele mai multe minute în echipa turdeană a fost Paul Chiș, fundașul dreapta venit în această vară.

Arieșul Turda a terminat cu un golaveraj de +15, cu 50 de goluri marcate și 35 primite. Alături de Vali Lemnaru (12 goluri), pentru Arieșul Turda au mai marcat: Bogdan Varodi (7 goluri), Adrian David și Cristian Paleoca (6 goluri), Sebastian Salcău (4 goluri), Adrian Chișu, Marius Ionescu, Raul Vitan, Valentin Marcu, Răzvan Ititesc (2 goluri) și Alexandru Savu (1 gol). Arieșul a beneficiat și de victorie la „masa verde” cu CFR II Cluj, precum și de un autogol.

Meciul cu cele mai multe goluri marcate de Turda a fost cel de la Târgu Mureș (5-0), iar meciul cu cele mai multe goluri primite a fost la Hărman (1-3).

În doar cinci partide ale acestui sezon Arieșul nu a reușit să marcheze: acasă cu Csikszereda (0-2), în deplasare la Gaz Metan II (0-2), acasă cu Cetate Râșnov (0-0), în deplasare la Avântul Reghin (0-2) și în deplasare la Csikszereda (0-1).

Sezonul 2019-2020 al ligii a treia este programat să înceapă la sfârșitul lunii august.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda