fbpx

Scrie un comentariu

lucian ignat

Lucian Ignat este unul dintre cei trei jucători care au părăsit Potaissa Turda în această vară. Extrema stângă va evolua începând din sezonul 2019-2020 pentru CSM Reșița.

 

Înaintea plecării sale de la Turda, Lucian Ignat a stat de vorbă cu reporterul TurdaNews și a vorbit despre această perioadă:

„Potaissa Turda a însemnat pentru mine o experiență foarte frumoasă întrucât în ultimii doi ani și jumătate am acumulat o multitudine de meciuri și victorii foarte importante pentru mine și pentru foștii mei colegi.

Vreau să mulțumesc publicului de la Turda și turdenilor pentru căldura pe care am simțit-o din partea lor, deoarece m-am simțit în largul meu întrucât am acumulat șapte ani de-a lungul carierei mele în două etape alături de Potaissa Turda.

Sunt bucuros pentru participarea mea și a foștilor colegi în cupele europene și mai ales pentru câștigarea Challenge Cup și a celor trei medalii de bronz consecutive, care au însemnat munca noastră de echipă și un mare sprijin din partea suporterilor din Turda!

Mult succes pe viitor!

Alături de Lucian Ignat, de la Potaissa Turda au mai plecat Ionuț Rotaru și Roman Zacaciurin. Deocamdată, clubul turdean a anunțat transferurile lui Stefan Terzic și Ciprian Șandru.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator