fbpx

Icon Scrie un comentariu

cfrcluj turda

Sticla Arieșul Turda a câștigat la ”masa verde” confruntarea din deplasarea de la CFR II Cluj-Napoca, meci contând pentru penultima etapă din Liga 3 de fotbal - seria 5.

 

Turdenii au beneficiat de gafa echipei gazdă, care nu a asigurat medic pentru această confruntare. Ambulanța a sosit cu întârziere la meci, având doar 2 asistenți, fără medicul delegat. În aceste condiții, brigada de arbitrii a consemnat incidentul în foaia de joc, turdenii urmând să primească cele 3 puncte la ”masa verde”.

Cele două conduceri au perfectat, totuși, o confruntare amicală între cele două echipe, meciul desfășurându-se pe durata a 2 reprize de câte 30 de minute. Rezultatul final a fost 0-0.

Antrenorul turdenilor a folosit echipa: R.Pop - Chiș, Cocoară, M.Ionescu, Savu - Vitan, Paleoca, Ititesc, Salcău - Lemnaru, Varosi. În repriza secundă au mai intrat: Ursu - Chișu, Oltean, Băețan și Indreica.

Cu cele 3 puncte, Stila Arieșul Turda le-a depășit în clasament pe CFRR II Cluj-Napoca și Sănătatea Cluj, ajungând până pe locul 4, cel puțin până mâine. Sănătatea Cluj are un punct mai puțin și va juca mâine după-amiază la ACS Fotbal Comuna Recea.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator