marian morar
m install
nello construct

Directorul sportiv al lui FC Arieşul, omul care trăieşte pentru fotbal!

zamblau eugen

FC Arieşul are un director sportiv pentru care fotbalul a însemnat totul. A iubit atât de mult acest sport, încât atunci când a fost nevoit să dea tribut propriul picior, nu a renunţat la dragostea faţă de fotbal. Şi nici nu şi-a îndepărtat propriul fiu de sportul care l-a marcat pe viaţă!

Azi, s-au împlinit 13 ani de la tragicul accident care a zguduit fotbalul românesc. La un meci de Liga 4, disputat la Cluj Napoca, tânărul Adrian Şomlea, un fotbalist de 23 de ani, cu perspective frumoase de a urca la un nivel superior, făcea adevărate minuni în defensivă, pentru a împiedica adversarul să-i învingă echipa ale cărei culori le apăra (n.r. Cimentul Turda). Mai erau câteva minute. Câteva eforturi… Când, deodată, un atac al unui jucător advers i-a frânt piciorul în două! Dublă fractură de tibie şi peroneu! Ce a urmat, a fost un adevărat calvar…


O intervenţie prea întârziată. Dacă nu chiar şi neprofesionistă. Iar Adi Şomlea avea de ales între viaţă şi propriul picior. A ales viaţa. Probabil, sperând că în ciuda faptului că nu mai avea piciorul care-l ajutase de atâtea ori în teren, avea o inimă care-l va ajuta de acum încolo…


Acum 13 ani, visa să joace la FC Arieşul. Acum, a ajuns să apere culorile clubului fanion al Turzii, dar… dintr-o altă perspectivă.


Ajutat de Hagi


O persoană din anturajul „Regelui“ Gică Haci l-a contactat imediat după accident şi i-a propus o rentă viageră pe viaţă, în sumă de 300 de dolari. La începutul anului trecut, aceasta s-a transformat în euro. „E un om deosebit. Am discutat cu el zece minute, când şi-a lansat DVD-ul la Cluj, şi mi-a dat impresia de om simplu şi sufletist. Suma pe care mi-o oferă nu este mare, dar mă ajută foarte mult. În fiecare lună, fundaţia sa îmi virează banii pe card. M-au ajutat şi alţi foşti fotbalişti, precum Ganea, Filipescu sau Dulca, şi le mulţumesc pentru asta“, a spus Adi Şomlea unui cotidian clujean.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2