marian morar
m install
nello construct

Fotbal, Liga 4: CSM Campia Turzii pierde meciul dar si locul 4 in clasament, in fata celor de la Ariesul Mihai Viteazu! (GALERIE FOTO)

zamblau eugen

Intr-o partida jucata astazi pe Stadionul Municipal „Mihai Adam” din Campia Turzii, in cadrul etapei a XXV-a din Liga 4, echipa locala CSM Campia Turzii a pierdut cu 1-2 (0-0), in fata celor de la Ariesul Mihai Viteazu.

 

Meciul a fost unul de slaba calitate, ambele echipe dand impresia ca isi doresc sa nu piarda acest meci, de aceea fazele clare de a marca au cam lipsit, doar in partea secunda pe fondul a trei greseli in aparare, s-au inscris cele trei goluri.

In prima repriza, ambele formatii s-au anihilat reciproc, iar din aceasta cauza am putut nota pana la intrarea la cabine la pauza, doar trei faze mai importante, doua la poarta aparata de Rotaru si una la cea aparata de Lacatus, toate ramase fara rezultat.

Mitanul secund a adus acelasi joc intre cele doua combatante, poate cu un plus din partea formatiei din Mihai Viteazu, care a apasat putin mai mult pe pedala de acceleratie si a iutit jocul.

Deschiderea scorului a venit in minutul 68, atunci cand aparatorii CSM-ului resping gresit in fata careului mare si fundasul central al celor de la Ariesul, Moldovan Rares, ramas in zona, reuseste sa recupereze mingea si sa patrunda in careu, de unde o trimite cu un sut plasat pe langa portarul Rotaru, iesit in intampinare.

Formatia gazda reuseste sa egaleze in minutul 82, atunci cand Tescar trimite inteligent cu o bolta mingea peste visatoarea aparare a oaspetilor, Danut Stefan o preia, intra in careu de unde suteaza la coltul scurt, pacalind-ul pe portarul Lacatus, care plecase pe coltul lung.

Odata restabilita egalitatea, lucrurile intra din nou in normal, lumea era multumita cu acest egal, doar ca in minutul 88 fundasul central Sur, de la gazde, la o minge trimisa usor in careul CSM-ului, da cu piciorul pe langa minge, aceasta trece si ajunge la jucatorul oaspetilor, Crisan Nadin, care o preia si o trimite imparabil la vinclu, reusind astfel golul victoriei.

Dupa primirea golului doi, echipa gazda se arunca in atac, dar fara nici un rezultat si astfel Ariesul Mihai Viteazu invinge la Campia Turzii si face rocada in clasament cu invinsa de astazi.

CSM Campia Turzii  –  Ariesul Mihai Viteazu   1-2 (0-0)

Marcatori: Danut Stefan ’82 pt. CSM, respectiv Moldovan Rares ’68, Crisan Naidin ’88 pt. Ariesul M.V.

CSM Campia Turzii: Rotaru – Nicola, Sur, Covaci, Moldovan.M, Nemes (’70 Duma), Tescar, Indrei (’59 Oltean), Marginean, Stefan, Moldovan.S (’77 Heghedus).

Rezerve neutilizate: Campian, Ghemes, Petrovan.

Antrenori: Sandru Valentin – principal si Rosu Dorin – secund.

Ariesul Mihai Viteazu: Lacatus.M – Crisan.C, Crisan.N, Buglea, Moldovan (’85 Muresan), Tothazan, Marie, Zbanca, Kiesz (’77 Citcauan), Lacatus.G (’89 Varga), Cecalacean (’83 Linca).

Rezerve neutilizate: Pirtila, Ignat, Popescu.

Antrenor: Podar Artur – principal.

 

Vezi mai jos bucuria din vestiarul celor de la Arieșul Mihai Viteazu, de după meci:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2