fbpx

Icon 1 Comentariu

handbal fete

Un nou club de handbal a fost înființat la Turda, inițiatorii anunțând că este vorba despre un club de handbal feminin, care își propune să înceapă o construcție de la zero, iar rezultatul muncii serioase să se materializeze cu o promovare pe prima scenă handbalistică a țării, în momentul în care centrul de junioare care va fi creat va putea asigura acest obiectiv.

 

Kiss Attila, patronul de la KPA Clean, este cel care a pus bazele acestui nou club. Alături de el, la conferința de presă organizată pentru anunțarea acestei inițiative, au mai fost prezenți Ioana Nistor - Departamentul Marketing/Comunicare și Bogdan Brad - antrenorul noului club.

ACS Arieșul Turda (denumirea noului club) își propune, în prima fază, să facă o selecție pentru fetițe, pe două categorii de vârstă, 8-10 ani și 10-12 ani, atât din Turda, cât și din Câmpia Turzii sau împrejurimi. Pregătirea lor va începe din acest an, însă participarea în competiții se va realiza doar din anul 2020. Acțiunea de selecție este anunțată pentru data de 19 mai 2019, în sala de sport ”Gheorghe Barițiu”, de la ora 10.00, cu această ocazie fiind anunțat și un concert susținut de Aner.

În ceea ce privește bugetul clubului, acesta este anunțat unul destul de generos, Kiss Attila precizând că este vorba despre mai mulți sponsori care vor susținea activitatea handbalistică feminină, nedorindu-se solicitarea unor bani publici de la bugetul administrației locale. ”Ce vrem să facem este pe termen lung. Pretențiile serioase le vom avea peste 2 ani”, a explicat Kiss Attila.

Vezi mai jos înregistrarea integrală a conferinței de presă:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator