fbpx

Scrie un comentariu

juniori perf

Clubul AHC Potaissa Turda a realizat o nouă performanță uriașă. Toate cele trei echipe de juniori sunt calificate la turneele finale (primele opt echipe din țară).

 

După ce juniorii 1 s-au calificat în urmă cu două săptămâni, iar juniorii 2 au câștigat meciul decisiv cu Dinamo Brașov, ieri a fost rândul juniorilor 3 să obțină calificarea, în urma unei victorii în fața celor de la Academia Cluj Napoca.

Calificarea celor trei echipe de juniori la turneul final demonstrează încă o dată modul în care este structurat, din punct de vedere sportiv, clubul turdean. O bază sănătoasă care a început să „producă” și care va continua să furnizeze handbaliști în următorii ani. Din centrul de copii și juniori al clubului turdean sunt deja prezențe constante în prima echipă trei jucători: Dragoș Fleșer, Daniel Pop și Teodor Pințoiu. De asemenea, Roland Thalmaier și Alexandru Laslo au evoluat o perioadă pentru juniorii turdeni. Nu trebuie uitat nici Vlad Coman, portarul Universității Cluj, cel care a fost primul jucător format la Turda, care a făcut pasul spre o altă echipă.

Antrenorii de la echipele de juniori sunt Iulian Alexandru (j1 și j2) și Raul Marian (j3). Coordonatorul centrului de copii și juniori de la Turda este Aurel Oroian.

Turneele finale sunt programate în următoarea perioadă: 7-11 mai (juniorii 1), 29 mai – 2 iunie (juniori 2) și 22-26 mai (juniori 3).

foto: Mircea Roșca/Action Foto

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator