fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

romania polonia

Echipa națională de handbal masculin a României va înfrunta astăzi Lituania, într-o partidă care contează pentru etapa a III-a, din cadrul preliminariilor pentru Euro 2020.

 

Naționala antrenată de Manuel Montoya a pierdut primele două partide din preliminarii, cu Portugalia (în deplasare) și cu Franța (la Cluj).

Din lotul României pentru partida din această seară, vor face parte și jucătorii Potaissei, Roland Thalmaier și Marius Szoke.

Înaintea partidei din această seară, jucătorul Potaissei, Marius Szoke, ne-a declarat: „Ne așteaptă două meciuri grele împotriva celor din Lituania. Eu personal am mare încredere că o să facem două jocuri bune. Am pregătit meciurile bine , suntem motivați să câștigam, mai ales că este ultima șansă la calificare. Mă bucur că am fost convocat și mi s-a acordat șansa de a juca la echipa națională. Eu cred că aceasta calificare este posibilă, mai ales că primul meci este in România, iar alături de public vom fi mai puternici.”
Partida cu Lituania va avea loc la Târgoviște și va începe la ora 18:00. Jocul va fi transmis în direct pe TVR 1 și TVR HD.

Duminică, cele două echipe se vor întâlni în Lituania

Meciul va fi condus la centru de o brigadă din Austria, formată din Radojko Brkic și Andrei Jusufhodzic. Observator din partea EHF va fi turcul Ayrbek Dilmen.

În celălalt joc al grupei, Portugalia va primi vizita Franței.

Primele două echipe din grupă se califică la turneul final.

foto: arhivă

1. Franța 2 73-48 4p
2. Portugalia 2 45-36 4p
3. Lituania 2 50-66 0p
4. România 2 34-52 0p

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator