fbpx

Icon Scrie un comentariu

csm ct fotbal

Dacă în urmă cu o etapă pierdeau la scor în deplasare cu "liderul" CS Floresti, fotbaliștii de la CSM Câmpia Turzii au dorit să demonstreze că acel rezultat a fost doar un simplu accident.

 

Prima șansă de a arăta acest lucru s-a concretizat astăzi, cand pe Stadionul Municipal "Mihai Adam", din Câmpia Turzii, CSM Câmpia Turzii a reușit să câștige cu 2-0 (1-0), in fata ocupantei locului secund din clasament, Unirea Iclod.

Primul gol a fost marcat de Olteanu, in minutul 35, acesta a profitat de respingerea portarului din Iclod, după sutul trimis spre poarta de atacantul Moldovan.S.

Pana la pauză echipa gazdă putea sa se desprindă pe tabela, dar ocaziile create au fost ratate cu seninătate.

Totusi, golul izbăvitor care a adus liniștea în tabăra celor din Campia Turzii, a fost marcat în minutul 69, de Dan Stefan, care a profitat de iesirea portarului, a trecut de acesta și a înscris în poarta goală. 

Finalul meciului a adus multă bucurie in randul celor de la CSM, dar și tristețe in tabara oaspete, care s-a îndepărtat de primul loc după acest rezultat.

Tehnicienii celor de la CSM Câmpia Turzii, Valentin Sandru (principal) si Dorin Rosu (secund), au trimis în teren următoarea formatie: Rotaru - Nicola, Sur, Marginean, Moldovan.M, Nemeș, Dan.S, Covaci, Indrei, Oltean, Moldovan.S.

Au mai intrat: Ghemes, Petrovan, Sas.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator