fbpx

Icon Scrie un comentariu

ariesul sanatatea

Arieșul Turda s-a impus astăzi, scor 2-0, în fața celor de la Sănătatea Cluj, într-o partidă care a contat pentru etapa a XXI-a, din cadrul ligii a treia, seria a V-a.

 

Turda a început tare meciul și după doar câteva secunde, Lemnaru l-a „întins” pe Lăzăreanu, portarul Sănătății reușind să respingă în corner. Sănătatea a replicat în minutul 9, Creț lovind bara. După alte trei minute, Vitan a scăpat singur cu Lăzăreanu, a reușit să trimită peste portarul Sănătății, însă mingea a trecut pe lângă poartă.

În minutul 26, unul dintre fundașii Sănătății a trimis cu capul spre propria poartă și l-a „prins” pe Lăzăreanu ieșit în afara careului. Portarul Sănătății a jucat mingea cu mână și a văzut direct cartonașul roșu.

Până la finalul primei reprize jocul a fost plăcut, însă fără mari ocazii la cele două porți.

Repriza a doua a început cu bara lui Ionescu, ocazie venită în urma unui corner. În minutul 60, Lemnaru a scăpat spre poarta adversă, însă a fost faultat în careu de Porumb. Jucătorii Sănătății au protestat vehement, Ceaca văzând cartonașul galben. După câteva secunde, Ceaca a văzut al doilea galben, după proteste vehemente. Ionescu a executat lovitura de la 11m, însă Grămada a reușit să respingă.

După aproximativ 10 minute, Ionescu a văzut al doilea cartonaș galben, în urma unui fault la mijlocul terenul, fiind și el eliminat.

În minutul 76, Bria l-a lansat excelent pe Vitan în adâncime, jucătorul turdean reușind să deschidă scorul cu un șut la colțul lung. După două minute, Bria a scăpat singur cu Grămadă, însă portarul oaspeților a reușit să respingă.

În minutul 89, Lemnaru a reușit să marcheze pentru 2-0, după un contra-atac.

Până la fluierul final, ambele echipe au mai ratat câte o ocazie.

S-a terminat 2-0 și Arieșul Turda așteaptă partida de marți, de pe terenul celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

La finalul partidei, antrenorul formației turdene, Constantin Olariu, a declarat: „Se pare că am găsit anti-virusul, antidotul celor de la Sănătatea. E o echipă puternică, cu jucători experimentați, dar cred că am meritat victoria. A fost un meci nebun, dar cred că meritam să câștigăm. Veneam după o înfrângere și după nicio victorie în partidele de acasă.”

ARIEȘUL TURDA – SĂNĂTATEA CLUJ 2-0 (Vitan 76`, Lemnaru 89`)

Arieșul Turda: Pop – Chiș, Cocoară, Ionescu, Marcu, Savu, Paleoca, Vitan, Bria (Oltean 91`), Chișu (Varodi 81`), Lemnaru.

Sănătatea Cluj: Lăzăreanu – P.Cristian, Porumb, Rada, Țîrlea (Grămadă 27`), Matei (Szoloszi 79`), Pașca (Șoimușan 60`), Creț, Tilincă (Bucur 84`), Roman, Ceaca.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator