fbpx
Scrie un comentariu

juniori turda

Săptămâna trecută, echipele de juniori ale Turzii au continuat lupta pentru turneele finale.

 

Juniorii 1 au câștigat duelul cu CSS 2 Baia Mare, scor 36-28 și sunt aproape siguri de prezența la turneul final. Potaissa se află pe primul loc al clasamentului, la egalitate de puncte cu CSS Sighișoara. La turneul final se califică primele două echipe din fiecare grupă.

Formația turdeană va evolua joi, în deplasare la LPS Cluj, pentru ca duminică să primească vizita celor de la CSS Sighișoara. În ultima etapă, Turda va evolua, în deplasare la Odorheiul Secuiesc.

1. Potaissa Turda 16p
2. CSS Sighișoara 16p
3. CSS 2 Baia Mare 12p
4. CSS Odorheiu Secuiesc 11p
5. LPS Cluj 9p
6. CSS Făgăraș 0p

Juniorii 2 au câștigat duelul cu Academia Minaur Baia Mare, scor 34-30 și se află pe locul 3 al clasamentului, Primele patru echipe sunt despărțite de doar trei puncte, la turneul final urmând să se califice primele două clasate,

Mâine, de la ora 13:00, Potaissa va evolua la Ploiești, pentru ca sâmbătă să evolueze, tot în deplasare, la Extrem Baia Mare. În ultima etapă, turdenii vor evolua pe teren propriu, contra celor de la Dinamo Brașov.

1. Academia Minaur Baia Mare 17p
2. Dinamo Brașov 16p
3. Potaissa Turda 15p
4. Extrem Baia Mare 14p
5. CSM Ploiești 7p
6. Sporting Ghimbav 5p

Juniorii 3 au pierdut la Odorheiu Secuiesc, scor 40-42, turdenii ocupând locul 2 în clasament. Primele trei echipe au șanse de calificare la turneul final.

Joi, turdenii vor primi vizita celor de la CSS Sibiu, pentru ca sâmbătă să se deplaseze pe terenul celor de la Academia Minaur Baia Mare. În ultima etapă, turdenii vor primi vizita celor de la Academia Cluj Napoca.

1. Academia Minaur Baia Mare 18p
2. Liviu Rebreanu/Potaissa Turda 16p
3. Odorheiu Secuiesc 15p
4. CSS Sibiu  8p
5. CS Seini 6p
6. Academia Cluj Napoca 2p

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator